Nu e bine sa te bazezi pe orice persoana, e mai bine cand traiesti singur si sa ai grija cum iti cheltui banii.
Dar daca visul sunt banii?
Ar fi o prostie, averea nu iti face inima mai sanatoasa ci important e sa ai ce iti doresti nu plastic si fier la greu in buzunarele tale.
Banii pot cumpara orice mai putin dragostea adevarata si sanatatea.
Daca poti avea orice nu poti fi fericit?
Da numai ca in ziua de azi nu iti permiti sa ai totul doar daca stii sa domini tehnica aceea de a gandi pozitiv in orice iti doresti.
Dragos,daca azi te imbonavesti te duci in spital cu o boala grava sa spunem un transplant de inima vei muri fara banii frate, cu iubirea adevarata ce iubire poti avea fara un leu in buzunar?
banii isi ofera un viitor, o familie, fara ei nu ai nimic, adevarul doare
Asta e cea ce vad in jurul meu, 1 banii, 2 sa ai sanatate sa faci banii cat mai multi, 3 sa ai noroc in iubire, mare parte din viata se rezuma la o gandire pozititva,vointa,ambitite, determinare, imi place un citat de a lui buddha nu visa la viitor, nu trai in trecut, concetreazati toate puterile in prezent asa am facut de un an si au venit rezultate bune
"Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita." Albert Enstein
Te felicit!
Nu, n-am încercat sa fiu nici cum.
Daca nu ai incercat sa fii ironic iti multumesc.