Eu nu ma inteleg deloc pentru ca eu nu sunt ca ei
adica ei. unii dintre ei sunt foarte populari...sau unii dintre ei sunt foarte timizi
deci nu ma inteleg aproape cu nici unul
pentru ca eu nu sunt nici populara nici timida sunt normala
Eu tocmai mi-am schimbat scoala si imi este foarte dor de fostii colegi. cu cei noi nu ma inteleg prea bine... dar timpul trece si le rezolva pe toate
Ma inteleg cu ei asa si asa. Fetele sunt foarte fitoase si se cred foarte populare dar nu e asa.
Nu, cu majoritatea nu ma inteleg, parca nici nu ne-am cunoaste.ma inteleg foarte bine doar cu 2-3 fete de acolo, una dintre ele este cea mai buna prietena.
Oricum, pe bune acum, baietii arata NASPA, sunt urati, cu exceptie 1 sau 2 asa, fetele se dau destepte de parca ar fi ele buricul pamantului si se dau bine pe langa diriginte si altele.
Oricum nu ma intereseaza de ei, am multi alti prieteni care nu sunt in clasa cu mine, nici nu ma intereseaza de ei.
De obicei relatia mea cu ei este bazata pe ajutor reciproc. Da ma inteleg bine cu ei, dar cateodata anumite " specimene" ma enerveaza... si ma refer la fete.Cu baietii nu am nimic. Fetele? Cateodata fitoase, vor sa fie mai sus decat ceilalti.Baietii? Unii imaturi, altii chiar de treaba.
Daria întreabă:
anonim_4396 întreabă: