Ma uit la un film, doua, trei... daca nu adorm nu adorm aia e. Sigur o sa dorm noaptea urmatoare.
Sex, pilule de astea de dormit, ceaiuri, alea nu stiu ce efect or avea, dar nu te adorm, aia sigur.
Nu am luat niciodata pilule de somn, ma refer special pentru a dormi, dar am experimentat de cateva ori dormi dus, nu am dormit niciodata in viata mea, cum am dormit cu pilula aia.
Am pus vreo doua implanturi si a trebuit sa ma adoarma, sa lucreze aia mai bine si sa fiu eu mai relaxat.
Miau dat o pilua si jumate, dar de abia o vedeai, asa de mica ce era, apoi in 2-3 minute nu am mai stiut de mine
Mam trezii intr-un carut, afara, venise sa ma ia un amic.Cind am vazut aasa, am intrebat cum s e numesc acele pilule, desi nu cred ca le poti cumpara asa la liber.
A spus asistenta aia, cum se numesc, am uitat, dar ca idee daca esti curioasa, pot sa caut prin hirtii sa vad de gasesc.
Cum iti spun in toata viata mea nu am dormit mai bine.Nu visezi, nu mai stii nimic, cand te trezesti te simti super bine, odihnit, relaxat.
Cind faci sex la fel te simti obosit atunci, dar dupa dormi mai bine si te simti si bine a doua zi.
Poti face comparatie, sa vezi ce fata senina ai dupa ce faci sex, adica a doua zi dimineata, compari cu atunci cand nu faci.
Eu zic din ce am facut observatii si ce am folosit.
Ceai doar de tei, nu de musetel ce spune cineva pe aici, ceaiul de musetel nu are nici un efect in sensul asta, sa te adoarma sau sa te linisteasca.
Floarea de tei da, are efect de asta linistitor, spun oamenii ca te baga la somn.
Chestia e ca nu-i recomandat sa fie folosit zi de zi anii la rind, nu se stie nimic sigur, dar doctori nu recomanda ceai de tei zi de zi, zeci de ani la rind.
Ceaiul de tei te moleseste, te relaxeaza, ceva genul asta.
Eu ma uit la un film, un serial ceva dar nu trebuie sa ma trezesc dimineata ca altfel ar fi fost cea mai proasta idee Incearca un ceai de sunatoare, unii spun ca ajuta, nu am incercat pana acum.
Citesc o carte, mă uit pe Youtube, mă gândesc ce planuri să-mi fac pentru următoarea zi.
Nimic. Nu dorm. Stau pe TPU, citesc articole pe Google sau mă uit la seriale.
Ce job ai de iti permiti sa faci asta?
Incep munca la 14:00 până la 22:00. In pauzele de țigară mai intru fugitiv și mai răspund la cate o întrebare sau mai pun cate una.
Face sens. Fain, ai job misto, mult mai bine asa
andrei901 întreabă:
anonim_4396 întreabă: