Maturitatea este atunci cand esti fericit indiferent daca te uiti sau nu la desene animate.
Maturitatea, de cele mai multe ori, se referă la gradul în care ai fost spălat pe creier ca să poți să te supui absolut unui sistem, fapt care e descris de unii ca „adaptabilitate la viață și pricepere în desfășurarea activităților sociale".
Maturitatea inseamna sa iti asumi responsabilitati.
Dar trebuie sa ne facem timp si pentru sufletul nostru, nu doar grijile vietii.
E bine sa ai hobbyuri, timp liber, ambitii, atata timp cat sunt spre lucruri sanatoase.
Vrei sa-ti spun ceva? Eu am momente cand ma uit la tom si jerry si mananc cereale cu lapte si am 25 de ani.
Sa fii matur nu inseamna sa uiti sa te bucuri de viata.
Inseamna sa cauti o cale prin care sa imbini utilul cu placutul.
Eu cred in calea de mijoc. Nu trebuie niciodata in viata asta sa ne pierdem acel ceva special pe care il aveam cand eram copii. Niciodata, sub nici o forma si sa nu lasam pe nimeni sa ne ia inocenta si sa ne schimbe dupa cum vor ei.
Nu suntem niste roboti, fara sentimente, suntem oameni, chiar daca avem 20 30 40 50 de ani.
Daca fiecare om ar tine cont de asta, lumea din jur ar fi altfel.
Doar ca ne place sa-i judecam pe ceilalti si sa punem etichete oamenilor, uitand complet ca fiecare om cu care interactionam are si el un suflet.
Cineva matur pentru mine reprezintă un adult sănătos. Care știe cum sa se comporte, care nu are acțiuni idioate, de la care și pleacă termenul de,, copilăros". Nu neaparat ce face el cu viața lui privată. Asta e fix problema lui. Pentru mine reprezintă cum se comporta ca om.