| Gogu06 a întrebat:

Ce reprezinta Romania pentru voi?

12 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

La început voiam doar să plec cât mai repede din această țară, să uit tot ce înseamnă România, să uit de unde provin. Dar nu România în sine mă deranja pe mine, ci oamenii. Oamenii care nu o respectă, care nu dau nici măcar doi bani pe ea.
Vreau să îmi văd țara înflorind, vreau să devină ceea ce a fost făcută să fie.

| DenisIonut01 a răspuns:

Buna intrebare. Intr-un singur cuvant Acasa.

| anonimatic a răspuns:

In primul rand reprezinta "acasa". Oriunde te duci, in vacante, in locuri exotice, in cele mai superbe locuri de pe Pamant, nicaieri nu e mai bine ca acasa. Apoi Romania pentru mine este o tara minunata, superba, din punct de vedere al peisajelor. Sunt multe locuri fascinante inca nedescoperite sau nevizitate. Din punct de vedere al economiei cred ca nici nu este nevoie sa mai spun ceva. La capitolul acesta Romania sta foarte prost si din aceasta cauza majoritatea romanilor se chinuie sa supravietuiasca in aceasta tara. Deci Romania asta pentru mine o tara speciala, frumoasa, dar care este prost dezvoltata si la conducerea careia nu se afla persoanele potrivite.

| MaliciousDeath a răspuns:

Tara de provenienta, nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casă dulce casă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romania-> limba romana
Singura limba in care scrii asa cum auzi.
Ke fayn.

| FashionKitty a răspuns:

Romania e tara in care supravietuim, ca de trait mai greu, adica e foarte faina dar daca vii ca turist nu sa locuiesti aici... Desi totusi ceva sentimente pozitive in legatura cu ea tot trebuie sa avem ca doar aici ne-am nascut, si momentan mi se pare ok dar nu e deloc.

| Winchester308 a răspuns:

Doar o tara.Multi o baga p-aia cu frumusetea deosebita, natura, muntii, padurile si alte d-astea da' mi se pare aiurea.De parca am fi singurii care au d-astea...
N-am ales eu sa ma nasc aici, si daca as fi avut de ales nu as mai fi aici, nu simt nimic legat de tara asta, nu suport o gramada de oameni care traiesc aici si lista poate continua.
Nu vad nimic special la ea.

| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Tara in care am avut ghinionul sa ma nasc :-s.

Răspuns utilizator avertizat
| Roby69 a răspuns:

Imi iubesc tara asea cum e nu pot descrie in cuvinte.

Întrebări similare