| CHAMAH7_6371 a întrebat:

Ce reprezinta scoala pentru voi? Care are aceiasi opinie ca si mine are un Fundozaur.big grin

Răspuns Câştigător
| Florynmatrix a răspuns:

Pentru mine scoala reprezinta un loc de intalnire cu clasa cu pretenii, un loc de distractie, un loc unde nu faci treaba, un loc unde inveti foarte multe laughing)

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa faptul ca este un loc unde iti omori neuronii intr'un mod util este si un loc unde te distrezi si te intalnesti cu prietenii love struck.

xoxo, didi

| Elly213 a răspuns:

Pai e o cladire cu banci, profi si elevi.laughing
Glumesc.
E o institutie in cadrul careia invatam mai multe si ne dezvoltam gandirea.
Pe langa asta e un loc in care ne intalnim cu colegii si in care ne distram.

| AnnaGrohl a răspuns:

Pentru mine este un loc unde pot sa ma intalnesc cu prietenii mei si sa-mi fac noi prieteni da` si un loc unde sunt torturata cu matematicaa, biologia.etc big grin

| Georgiana2905 a răspuns:

Sunt putini cei care intr-adevar isi dau seama de importanta scolii inca de pe bancile acesteia. Hai sa fim seriosi! Fara o scoala, in ziua de astazi esti un nimeni. Prinzi un job greu cu facultate, ce sa mai vb fara. Ca sa ajungi cineva trebuie sa faci niste eforturi mai mari decat de obicei. Logic, cand eram in liceu ma imparteam f frumos intre invatat si joaca tongue, si ce ne mai jucam prin pauze, ce mai radeam pe sub banci de unii profesori. Doamne, imi e asa dor de acele clipe pline de miere. La scoalafaci de toate : razi, plangi, te preocupi, inveti, fugi de la ore, dupa asa ai mai revenii la vreo ora pentru a uita problemele ce iti dau tarcoale