| Diana06 a întrebat:

Ce retete de mancare simple stiti?

3 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Hai sa iti dau o reteta f. simpla! Iti trebuie o conserva de ton, o ceapa mica, piper, sare, un cremwusti, o cutie de fasoale boabe! Deci desfaci cutia de conserva de fasole si o speli bine si o pui in strecuratoare sa se scurga! Apoi o pui intr-un castron si pui peste ea conserva de ton apoi tai ceapa fideluta, apoi tai cremwustiul felii subtiri apoi pui un pic de piper, sare si storci o lamaie amesteci si pofta buna! Sarbatori fericite! http://youtu.be/Z5iF9zYfmqI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartofi pai

| Sadness12 a răspuns:

Prajitura cu ciocolata
pentru aluat:
140 g faina fina,
140 g margarina,
1 galbenus,
1 lingura de apa,
praf de sare;

pentru umplutura:
3 oua si albusul ramas,
170 g zahar,
30 g cacao,
50 g nuci macinate


Se framanta aluatul si se imparte in doua.

Prima foaie intinsa se asaza intr-o tava mai mica.

Galbenusurile se freaca cu zahar pentru umplutura, se adauga cacao, nuci macinate, albusurile batute spuma.
Compozitia se intinde pe foaia din tava si se acopera cu a doua foaie intinsa, apoi se inteapa cu furculita.


Prajitura cu ciocolata Torta Tenerina
- Se topeste untul si ciocolata

- Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si se adauga faina cernuta

- Se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena

- Albusuri de ou batute spuma si se incorporeze usor albusul de ou in restul compozitiei amestecand de jos in sus

- Ungem cu unt si presaram faina in forma de tort (diametru 24 cm) si turnam amestecul, nivelam

- Coaceti in cuptorul preincalzit la 170 la 180 grade C timp de 20-25 de minute (maxim, poate si mai putin, depinde de cuptorul vostru)

Mentiuni: Prajitura este perfecta atunci cand se formeaza un voal la suprafata usor crocant, dar se intelege ca interiorul aste o inima de ciocolata moale, deci daca puneti mana pe prajitura in cuptor si deasupra s-a format un strat care nu se lipeste de degete, nu va intra degetele in prajitura – evident fara sa apasati.

Nu se mananca calda. Eu am presarat-o cu cacao in centru si cu cocos ras pe margini si am ornat cu bezele, dar cum spuneam traditional se pudreaza numai cu zahar pudra.
Cautari primite pentru aceasta reteta

prajitura cu ciocolata
prajituri cu ciocolata
prajitura ciocolata
prajitura de ciocolata
torta de ciocolata
prajitura faina
prajituri cu unt si oua
prajituri de ciocolata
tort de ciocolata fara faina
prajitura fara oua
prajitura cu inima moale
retete de mufins cu ciocolata cu inima moale
prajiturele ciocolata cu inima moale