Acele fete ies mai mult in evidenta fie ca au bani, barbati bogati, fie ca sunt promovate pe diverite surse de informare, fie ca sunt frumoase etc. Asa sunt persoanele in ziua de astazi, vorbind la modul majoritar, obisnuieste-te cu asta. Deci, nu toate fetele sunt la fel. Eu inteleg ce incerci sa spui tu.
Interese comune, el vrea sex, sa fie mancare in frigider, curatenie. Ea sex, salariu lui, un acoperis unde sa stea, posibil copil ca sa mai schimbe monotonia din relatie
In primul rand, de perpetuare a speciei.
Apoi, de sustinere, companie, ajutor reciproc in locuinta, satisfacere sexuala, etc.
A duce mai departe rasa umana. Pentru ce crezi ca au diferite sexe un barbat si o femeie? Acesta este rolu. Daca stramosi nostri nu procreau, tu, eu sau altii mai existam?
Femeia e masina de facut copii?
Ambele sexe.
Dar femeia cauta un barbat ceva finante nu in viziunea ta?
Adica un barbat bogat sau ce?
Nu chiar, hai sa nu exageram, partea materialiata conteaza?
Depinde de fiecare persoana, nu trebuie sa generalizam totusi.
Nu trebuie dar cand vezi tarfe, panarame, ipocrite ce sa mai crezi
Acele fete ies mai mult in evidenta fie ca au bani, barbati bogati, fie ca sunt promovate pe diverite surse de informare, fie ca sunt frumoase etc. Asa sunt persoanele in ziua de astazi, vorbind la modul majoritar, obisnuieste-te cu asta. Deci, nu toate fetele sunt la fel. Eu inteleg ce incerci sa spui tu.
Fiecare om cu viata lui. Imortant este sa evoluezi in bine ca persoana. Oricine se poate schimba.
De acord, dar preferam zona de confort
Unii considera ca asa este mai bine. Vezi ca nu toti suntem la fel?
Nu peste tot, acum si femeia are loc de munca si lucrează cot la cot cu bărbatul, întrebarea mea era alta
anonim_4396 întreabă: