Eu ma pot marita cu un barbat. Lesbiana se poate marita si ea cu un barbat. Nu are nici un drept in minus. Asta inseamna casatoria: uniunea dintre un barbat si o femeie. Orice alta combinatie se numeste oricum, dar nu casatorie.
Eu am pus o intrebare asemănătoare și mai rău am fost jignita, deci nu te aștepta sa discuți aici cu cineva care poate privi mai sus.
Nu prea are. Doar daca iti e frica de o ordonanta de urgenta ce ar putea schimba legile actuale care privesc definirea familiei, acest tip de OUG fiind aproape imposibil de dat de catre actualul guvern.
Chiar si cu schimbarea constitutiei, posibilitatea aparitiei unei legi al parteneriatului civil e din ce in ce mai mare.
Lumea nu prea judeca.
Cum sa se modifice legile justitiei pe baza unui referendum pentru Constituție? Nu mai credeti toate aberatiile scrise pe net?
Da, referendumul nu schimba nimic in sine daca rezultatul iese pozitiv, dar daca rezultatul iese negativ poate schimba unele lucruri.
Acest referendum va lua pulsul Romaniei in legatura cu mentalitalitatea romanilor cu privire la acest subiect. Poate vor chiar sa aplice psihologia inversa iar dupa un rezultat negativ sa adopte legi in favoarea homosexualitatii daca vor vedea ca romanii sunt atat de permisivi.
Ce tot vorbesti acolo? Indiferent ca esti hetero sau homo te poti casatori doar cu o femeie (in cazul in care esti barbat asa cum indica numele si poza ta). Punct. E foarte bine asa si asa trebuie sa ramana.
In legatura cu parteneriatul civil nu am facut nici o afirmatie si nici nu voi face pentru ca nu ma intereseaza acest subiect.