| Hammurabi a întrebat:

Ce rost are și de ce am merge la referendum?

- căsătoriile între gay sunt interzise și cu și fără referendum.
- persoanele gay pot adopta copii în aceleași condiții ca și persoanele hetero și cu și fără referendum.
- paradele gay și manifestările publice vor fi aceleași și cu și fără referendum.
- după cum a subliniat și Curtea Constituțională, referendumul nu acordă și nu reduce vreun drept. Doar aduce o precizare sintagmei "între soți".

În concluzie, după referendum nu se va întâmpla nimic.
Căsătoria se va face tot la Stare civilă, homosexualii tot se vor ține de mână în public dacă asta vor dori, ratingul site-urilor por*no tot va crește imediat după ce lumea iese de la școală și de la serviciu, că tot unul din trei copii se va naște în afara căsătoriei părinților săi, că numărul divorțurilor tot va fi în creștere, că uniunile faptice (concubinaje) tot vor exista, că tot ne vor oripila cazurile de incest, că tot vor fi peste 40.000 de copii născuți de mame și abandonați, că tot vor exista copii agresați în propriile lor familii, etc.

În schimb, pentru cei ce au ochi să vadă, acest referendum nu e decât perdeaua de fum de care avea nevoie Dragnea&gașcadeborfași pentru modificarea legilor justiției și, eventual, neutralizarea totală a DNA.

Oare câți români vor fi din nou prostiți?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Eu ma pot marita cu un barbat. Lesbiana se poate marita si ea cu un barbat. Nu are nici un drept in minus. Asta inseamna casatoria: uniunea dintre un barbat si o femeie. Orice alta combinatie se numeste oricum, dar nu casatorie.

11 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Eu am pus o intrebare asemănătoare și mai rău am fost jignita, deci nu te aștepta sa discuți aici cu cineva care poate privi mai sus.

| aXy99 a răspuns:

Nu prea are. Doar daca iti e frica de o ordonanta de urgenta ce ar putea schimba legile actuale care privesc definirea familiei, acest tip de OUG fiind aproape imposibil de dat de catre actualul guvern.
Chiar si cu schimbarea constitutiei, posibilitatea aparitiei unei legi al parteneriatului civil e din ce in ce mai mare.
Lumea nu prea judeca.

| Lioana a răspuns:

Cum sa se modifice legile justitiei pe baza unui referendum pentru Constituție? Nu mai credeti toate aberatiile scrise pe net?
Da, referendumul nu schimba nimic in sine daca rezultatul iese pozitiv, dar daca rezultatul iese negativ poate schimba unele lucruri.
Acest referendum va lua pulsul Romaniei in legatura cu mentalitalitatea romanilor cu privire la acest subiect. Poate vor chiar sa aplice psihologia inversa iar dupa un rezultat negativ sa adopte legi in favoarea homosexualitatii daca vor vedea ca romanii sunt atat de permisivi.

| Hammurabi explică (pentru Lioana):

Nu ai citit cu atenție.
Nu am spus că referendumul va modifica legile justiției ci că referendumul va fi perdeaua de fum care va distrage atenția pentru ca PSD&Dragnea să poată face ceea ce vor să facă pentru a-l scăpa pe Daddy de pușcărie.

Merita 36 mil. euro luatul pulsului cu privire la homosexualitate?
Stăm atât de bine încât ne permitem?

| Lioana a răspuns (pentru Hammurabi):

Eu cred ca ceea ce se pregateste de fapt e ceva pro homosexualitate, iar un rezultat negativ la referendum va avantaja demersurile in acest sens.

M-am gândit și eu la chestia asta. Dar cine să pregătească, că PSD-ul a început să-și bage p*** în UE după declarația lui Timmermans. laughing

| Lioana a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu conteaza cine. Parlamentul. Oricum nu imi doresc sa vad ca homosexualii primesc drepturi in plus fata de oamenii normali oricare ar fi acelea, pentru ca in prezent au aceleasi drepturi ca oamenii normali.

| SG1995 a răspuns (pentru Lioana):

Au același drepturi? Tu te poti marita cu cine vrei, o lesbiană nu poate face asta. Unde sunt drepturile egale?

| SG1995 a răspuns (pentru Lioana):

Stai ce? Păi eu ca hetero de ce aș vrea să mă însor cu un tip? Aici e buba. Ea e lesbiană, deci in pricipiu ea nu se mărită cu tipi. Bun să zicem că e cum zici, de ce să nu fie parteneriat civil?

| Lioana a răspuns (pentru SG1995):

Ce tot vorbesti acolo? Indiferent ca esti hetero sau homo te poti casatori doar cu o femeie (in cazul in care esti barbat asa cum indica numele si poza ta). Punct. E foarte bine asa si asa trebuie sa ramana.
In legatura cu parteneriatul civil nu am facut nici o afirmatie si nici nu voi face pentru ca nu ma intereseaza acest subiect.

| Lioana a răspuns (pentru SG1995):

Eu ma pot marita cu un barbat. Lesbiana se poate marita si ea cu un barbat. Nu are nici un drept in minus. Asta inseamna casatoria: uniunea dintre un barbat si o femeie. Orice alta combinatie se numeste oricum, dar nu casatorie.