| AndresDarie2000 a întrebat:

Ce s-a întâmplat cu site-ul "Hi5? Vă rog să îmi dați cât mai multe răspunsuri.
Dau fundă happy

16 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Eu am avut si yahoo mesenger, acum din 2011 am Facebook si nu de tipul de messenger depinde daca vrei sau nu sa te intilnesti cu cineva, depinde de omul cu care comunici.

| AndresDarie2000 explică (pentru gemeni6226):

Eu am reușit să descarc Yahoo! Messenger cel din trecut și merge. Dar prima dată trebuie să scrii pe google: download nina chat și dai pe prima pagină. Îți creezi un nume, apoi parolă, pui adresa de e-mail, după care trebuie să-ți activezi contul. Descarci Y! Messenger 6.0 și după îl instalezi. Și ca să meargă server-ul instalezi și RUN_AFTER_INSTALL.

Ai aici tutorial cum să faci! happy https://youtube.com/watch?v=SbpKGkBjrKE&feature=shares

| gemeni6226 a răspuns (pentru AndresDarie2000):

Multumesc frumos dar imi este suficient cit comunic pe watsap si pe facebook.Noapte buna!

| AndresDarie2000 explică (pentru gemeni6226):

Cu plăcere!

| PedoBarbie a răspuns:

Nu s-a întâmplat. Nimic. Mai există dar nu mai popular printre cocalari.și mă înșela el acolo dar îl iert.

| AndresDarie2000 explică (pentru PedoBarbie):

Dar înainte erau și jocuri pe Hi5, puteai conversa cu alții, ce vremuri...

Oricum, mulțumesc!

| PedoBarbie a răspuns (pentru AndresDarie2000):

? știu că amantele lui tot conversație făceau și ce joacă? Exact asta când mă înșela. Că o trăit și rețeaua asta la vremea ei
A fost un site de socializare foarte cunoscut și apreciat la vremea lui mie îmi displace că și el nesimțire.

| AndresDarie2000 explică (pentru PedoBarbie):

Îmi pare rău că ai avut această situație neplăcută

| AdioTPU a răspuns:

A intrat în declin prin 2010, a fost vândut iar azi e un fel de site de matrimoniale.

| AndresDarie2000 explică:

Pf... Nasol pentru tine, ce să zic sad
Mulțumesc de răspuns!

Am avut și eu cont pe Hi5 unde mă jucam mai mult. Mai puțin vorbeam cu prietenii sau cu fetele.

Nu toate fetele făceau asta sau băieții în legătură cu sexul. Mai socializau, mai jucau jocuri. Cel mai râvnit joc de pe Hi5 era "Barn Buddy".
Ce vremuri glorioase?

Și a aflat până la urmă soția dvs. ce ați făcut cu doamna aia?

Am înțeles.
Mulțumesc

Frumos răspuns. Bine zis.
Yahoo Messenger a fost bestial! Nu ca Facebook-ul...