| KiszMy a întrebat:

Ce să fac acum, în această situație?
M-a acostat ieri un vecin, spunându-mi "! Stai puțin că am o vorbă cu tine. Auzi, ți-am aranjat cu un medic de la comisie ca să primești pensie de handicap, te duci luni la ora 9 la ( ) și te prezinți cu buletinul, cunoaște situația ta, e totul aranjat. Îl știe noră-mea pe medicul ăsta (noră-sa e asistentă la spital), e medic bun, mergi cu încredere că ți se rezolvă". Am rămas uluit când am auzit asta, eu nu i-am cerut niciodată așa ceva. I-am zis să mă lase odată cu chestii din astea și să-și vadă de treaba lui; că de nu, îi denunț la DNA.
Tot așa, odată mi-a spus că mi-a găsit serviciu și că a pus vorbă ca să mă angajeze. Eu nu îi sunt dator lui cu nimic, recunosc că am luat mai de mult niște bani împrumut de la el dar i-am înapoiat la termenul stabilit de comun acord, el insistând atunci să nu-mi ia banii în schimbul unei munci în gospodăria lui.
Mă gândesc ca vecinul ăsta să nu pună la cale să-mi ia casa, mai ales că în trecut a fost curant pentru frate-său(care era diagnosticat cu o "boală psihică") și astfel a obținut dreptul exclusiv la succesiune. Părinții mei se înțelegeau bine cu el, însă eu nu l-am agreat niciodată. Am lipsit odată o săptămână de-acasă, fusesem într-o altă localitate, iar el, crezând că mi s-a făcut rău în casă, a anunțat pompierii.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Refuză absolut tot ceea ce îți oferă și încearcă să-l eviți. Nu te întinde la vorba cu el, nu-l lua în seamă și nu-i da apa la moara.

1 răspuns:
| SERIALS a răspuns:

Wow, ce-i cu vecinul asta? Probabil el o duce rau cu capul?