anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ca iubitului mei sa i se scoale?

Mereu cand sta jos imi face într-un fel semn ca să ma așez la el în brațe (nu chiar semn, nu știu cum sa va explic) și uneori după ceva timp simteam ceva tare în zona lui intima, probabil se simtea tare pentru ca o avea sculata. Face 15 ani în curând în caz ca va întrebați și am înțeles ca la varsta asta de obicei hormonii o iau razna și uneori baietilor li se scoala repede și nu vreau răspunsuri foarte perverse gen sa ii pun mana acolo, sa îl ling, sa ma frec de el, sa ma apelc în fața lui cu spatele sau chestii de genu, ceva asa mai simplu.

Și mai am o întrebare, de ce i se scula când stăteam pe picioarele lui? (daca o avea sculata) adica doar stateam pe picioarele lui si de obicei ne sărutam, nu am făcut ceva provocator astfel încât sa i se scoale, deci de ce i se scula când stăteam pe picioarele lui?

1 răspuns:
| StefanChriss a răspuns:

Deci te miri ca de ce i se scoala, dar in acelasi ne si intrebi pe noi cum sa faci sa i se scoale, dar nici nu vrei sa faci cu conotatie perversa. Practic vrei sa stai sa te uiti la el si lui sa i se scoale si tu sa te miri ca de ce i s-a sculat laughing). I se scula pentru ca pe unele persoane le starnesc saruturile, si pe de alta parte il si apasai cu fesele cand stateai calare pe el, din moment ce ai si simtit cand i s-a scuat thaa.