| ioana_9142 a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu mai visez urat?

Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Cumpara-ti un dreamcatcher (prinzator de vise). Sau poti sa-ti faci singura unul, urmand sfaturile de aici: http://www.rivernen.ca/build_dc.htm

21 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Inainte de culcare fa o rugaciune si bea un ceai cald happyO sa te ajute sa dormi bine si sa nu mai visezi urat happy
Succes!big grin

| lia a răspuns:

Poti asculta
melodiile care-ti plac inainte sa te pui in pat. Sau, poti sa te gandesti la ceva frumos.
Sa bei un ceai sau un lapte cald, inainte de a te pune in pat. Ai sa vezi ca te linisteste.

mira
| mira a răspuns:

Limpezeste-ti gandurile, renunta la filmele si cartile cu violenta.Consulta,daca nu reusesti, un psiholog.

Shin
| Shin a răspuns:

Think happy thoughtsbatting eyelashes
Shin

| Pho3nix a răspuns:

Nu uita sa-ti faci si rugaciuna inainte de culcare.winking

| BUBULINA a răspuns:

Du-te la preot sa iti citeasca ceva pentru vise negre

miruna-apostol

Cumpara-ti un dreamcatcher (prinzator de vise). Sau poti sa-ti faci singura unul, urmand sfaturile de aici: http://www.rivernen.ca/build_dc.htm

miruna-apostol

miruna-apostol

Prinzatorul de vise? Il atarni pe perete sau pe tavan, in apropierea patului.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

incearca sa nu te uiti seara la filme violente, gandeste-te la ceva frumos.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

incearca sa nu te uiti seara la filme violente,gandeste-te la ceva frumos .

| giovana a răspuns:

Bea o cana de laptic caldicel cu miere inainte de culcare!

| LoveForShania a răspuns:

Si eu mai visez cateodata urat, dar stii ce fac eu ca sa nu mai visez asa? Ziua ma gandesc la lucruri frumoase, si noaptea pur si simplu visez ce am facut ziua. Visezi urat pentru ca mintea ta este bagata in acel lucru. Eu cand am facut ceva greu ziua (adica am obosit), noaptea dorm foarte bine si obosita incat nu mai am,, timp'' sa visez pentru ca dorm foarte bine, si nu mai imi sta capul in acel lucru.

Bafta!

| LoveForShania a răspuns:

Si eu mai visez cateodata urat,dar stii ce fac eu ca sa nu mai visez asa? Ziua ma gandesc la lucruri frumoase,si noaptea pur si simplu visez ce am facut ziua. Visezi urat pentru ca mintea ta este bagata in acel lucru. Eu cand am facut ceva greu ziua (adica am obosit),noaptea dorm foarte bine si obosita incat nu mai am ,,timp'' sa visez pentru ca dorm foarte bine,si nu mai imi sta capul in acel lucru.

Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| vio a răspuns:

Spune Tatal Nostru inainte de culcare...

| verona333 a răspuns:

Roagate seara si fa-ti crucita.Eu de obicei visez urit cind ma rog seara asta se intimpla deoarece diavolul te sperie in timpul noptii ca sa te intorci de la credinta ta. Dar daca tu nu te rogi alta pricina poate fi nesatisfactia in viata personala pe care o traiesti.Incearca sa citesti un roman nicidecum o drama ca mai apoi sai visezi continuarea, eu cind citeam ceva ma visam in rolul principal, asa ca citeste ceva de dragoste.vise placute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se zice ca nu conteaza ce visezi si ceea ce simti cand ai acele vise cel mi bine e sa te rogi inainte de culcare iar ziua nu te mai gandi doar la lucruri negative dale deoparte si ia lucrurile pozitive.Bafta si nu uita sa te rogi... ''''' vise placute''''...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...eu caut un ajutor...cine ma poate ajuta...sa intre pe id-ul meu me_myself_claudia... ajutor in vise urate

Întrebări similare