anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu mi se mai usuce gura... cand sarut o fata pe corp mi se usuca de tot si e destul de dificil sa continu... din cauza asta probabil si buzele sunt uscate mai mereu straight face... iar atunci cand mananc am nevoie de 3-4 pahare cu apa la o masa (ceea ce nu imi convine deloc pentru ca vreau sa ma mai ingras si din cauza asta nu pot manca mai mult)

P. S1: Sunt baiat. 15 ani
P. S2: Nu as vrea raspunsuri de genul "bea mai multa apa" pentru ca beau de la 3 litrii in sus pe zi si nici sa merg la medic whistling

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| onfire93 a răspuns:

.straight face Deci Salut happy.Transpiri des? incearca sa mananci mai sarat... pai nu trebuie sa stai cu buzele tot timpu pe corpu unei fete .consuma fructe si numai sucuri naturale...si ca sa te ingrasi in loc de apa consuma lapte laughing pe mine chiar ma ajutat si am luat bine in greutatewinking sper ca te-am ajutat

| Mefisto23 a răspuns:

Incearca sa-ti clatesti gura zilnic cu apa cu fluoruri. Nu neaparat dupa ce te speli pe dinti. Astfel glandele salivare vor fi stimulate si vor elimina mai multa saliva, cat sa poti sa-ti alinti prietena cum trebuiewinking

| elena a răspuns:

Sigur, sunt intrutotul de acord cu raspunsurile primite, dar ma mai gandesc ca poate ar trebui sa saruti o fata pe corp pe la 17, 18 si chiar 19 ani, atunci nu ai mai fi asa de emotionat si nu ti s-ar mai usca gura, crede-ma...

auran
| auran a răspuns:

Incearca sa-ti mai stapanesti emotiile... eventual fa-ti o glicemie (din cauza emotiilor, iti poate creste indicele glicemic care are o astfel de manifestare - in acest caz ar trebui sa mergi la medic)...

| lily09 a răspuns:

Eu cred ca fata era data cu antiperspirant...hahahahaha...normal ca ti s-a uscat gura... poate are efect 24 ore ca in reclama...hahahhaaha...ia intreab-o ce foloseste...hahahahhaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mefisto23 este de cumparat fluor? iar apoi sa il pun in apa? ( nu cred ca apa pe care o beau are destul fluor)