| Sebastian1236882 a întrebat:

Ce sa fac daca cineva ma tot ia la misto si nu imi da pace? Eu mereu sunt bun cu oamenii si ma iau tot timpul la misto pentru ca nu fac nimic niciodata doar tac.

10 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ai doua metode:

1 - Si cea mai buna adica ii eviti, ii ignori.
2 - Daca nu mege, da-le una in bot sa se invete minte, ca daca 1 nu merge, altceva nu ai de facut, asta e.

Iar daca nu esti barbat (ca unu care nu reactioneaza nu e barbat de fapt), fa-te barbat, fa un sport de aparare ceva.
Alta sansa n-ai.

| Brizbriz a răspuns:

"acum 5 ore | RxTx a răspuns:
Intorci si celălalt obraz
Isus Hristos a fost batjocorit?
si ce a făcut a intors si celălalt obraz"

nu degeaba ma ignora asta

pilde tampite nu ajuta, poate tu crezi in ceea ce spui, dar eu SUNT SIGUR ca, daca faci asta, o sa te creada ultimul prost, si o sa ti-o traga cat poate de rau, pentru ca IL LASI

| RxTx a răspuns:

Intorci si celălalt obraz
Isus Hristos a fost batjocorit?
si ce a făcut a intors si celălalt obraz

| 1234568807 a răspuns:

Pai daca accepti intotdeauna sa se faca misto de tine si nu te impui in niciun fel, evident ca esti luat de fraier si batjocorit, trebuie sa inveti sa iti impui respectul, oamenii profita de aia mai blegi

| StripperRaoul a răspuns:

Da i una in gura direct sun barbie si cade frumos si ai pace

Răspuns utilizator avertizat
| hirdovsmiv a răspuns:

Ăștia-s oamenii, n-ai ce să le faci. Ești bun, ești luat de prost, dacă ești rău, te iau ceilalți la bârfă, te cred a dracului. Nici într-un fel, nici în altul nu e bine.
Cel mai ok este să fii tu însuți, să știi când să fii bun și când să fii rău, depinde de la persoană la persoană.

| hirdovsmiv a răspuns:

Nu e bine să taci încontinuu. E bine într-un fel ce faci, proverbul acela știi tu: "tăcerea e de aur, iar vorba e de argint", dar totuși există o "limită" în toate.
Când simți că ai ajuns la capătul răbdărilor trebuie să pui piciorul în prag, să iei măsuri. Altfel, mai tare își vor bate joc de tine pentru că vor crede că nu știi să te aperi de unul singur.

| Adrianadrian2855 a răspuns:

Aceași problema am avut-o și eu la liceu ști ce să faci nu băga în seamă că câini latră ursu merge ști vorba aia

| User37538h a răspuns:

Încearcă să îi eviti cat de mult poti? Lucreaza mult pe partea aceea care este luata la misto, le vei da peste nas, nu vor mai avea nimic de comentat. Mereu ura si invidia sunt mari, ramai om bun, este cel mai ok. Si apropo, indiferenta doar cel mai tare, nu te lăsa doborat de asta, toate vor trece si totul va fi bine, mult succes.