| claudiaz a întrebat:

Ce sa fac daca mama mea idioata ma tot injura cand fac si eu vreo prostie... oricat de mica ar fi,ea ma injura gen: sa fii a dracu', sa fii a dracu de spurcata,nenorocito,spurcato,nesimtito, proasto, handicapato, prefacuto,? si altele mai urate....nush ce sa fac.si eu stau ca proasta si ma uit la ea si incep sa plang.si daca vorbesc cu ea sau ma vede ca plang, ma intrebe, ca ce de ce plang si atunci mai are putin si ma ia la bataie.eu sunt proasta ei, si face ce vrea cu mine chiar daca e mama mea, trebuie sa se gandeasca si la mine inainte de a ma injura.

Răspuns Câştigător
| ilovei a răspuns:

Eu nu cred ca poti face plangere nicaieri. cea mai buna solutie este sa fi tare, sa nu mai plangi, si sa ii areti ca nu iti pasa. nu mai plange in fata ei, daca plangi, mai bine plangi cand nu te vede. si nu mai pune totul la suflet.sad
bafta!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inregistreaz-o blat cand te injura si trimite o plangere la Protectia Minorului... sau explica-i calma ca o sa cresti mare, ea o sa ajunga o baba nevolnica, si o sa o bati pana o sa-i rupi oasele atunci, mno!

| jhonsmyth a răspuns:

Adreseazate celor de la DGASPC cauta pe internet si ai za vezi ce inseamna!
Poate sa fie decazuta din drepturile parintesti pentr-u rele tratamente aplicate minorilor, chiar si verbale fiind ele!
Sau dao in judecata, cu conditia sa ai peste14 ani.trebuie sa ai buletin ca sa poti da pe cineva in judecata, succes!

| Differentx13 a răspuns:

Ignor-o. Nu mai vorbi cu ea și gata.

| SexyGirsl a răspuns:

Nu stiu! Dragut-o, nu mai indura asta, zii tatalui tau, sau inregistreaza ce te spus 1 raspuns! Si eu te-as sfatui sa inregistrezi! Scumpa mea nu indura asta! Sper ca imi dai funda!

| claudiaz explică (pentru SexyGirsl):

Ea nu este atat de rea, dar vreau sa spun ca ea imi spune ca ma iubeste si cand o rog ceva imi da si ma pupa...si chiar ma iubeste, numai ca nu stiu ce sa fac cand face lucrurile alea...e o persoana buna numai ca se enerveaza repedecrying

| claudiaz explică (pentru claudiaz):

Multumesc pentru toate raspunsurile.pup!