| SashaPieterse a întrebat:

Ce sa fac daca mereu cand dorm la mine in camera cu 3 oglinzii visez cosmaruri si ma trezesc pe la00:30?

Răspuns Câştigător
| Anna_8997 a răspuns:

Buna! Eu am doar 1 oglinda in camere si crede-ma ca inainte mi se intampla exact la fel. Acum dorm numai cu spatele la olinda si este mult mai bine. Eu aveam impresia ca locuinta mea este bantuita si avand in vedera ca cineva s-a spanzurat aici mie mi se parea normal. Incearca sa afli mai multe despre locuinta ( ce s-a intamplat inainte ) dar te asigur ca nu este din cauza fantomelor.Ma rog, poti da jos oglinzile, sa dormi cu spatele la el, sau uneori eu ma culc cu televizorul aprins si adorm cu ochii acolo si atunci am cele mai frumoase vise ( de obicei visez ce am vazut acolo) Succes!

10 răspunsuri:
| ことみ a răspuns:

Buna!
Sa iei oglinzile jos. Am auzit ca nici nu este bine sa dormi cu o oglinda deasupra capului... Poate ca ai cosmaruri pentru ca te gandesti prea mult la ele. Daca crezi in fantome, sa stii ca nu e vina lor. Activitatea spirituala e cel mai bine perceputa pe la 02:00 - 03:00, nu la 00:00. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai doua palme!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna, inainte cred ca adormeai dupa ce te uitai pe Discovery la Fenomene Straniiwinking.

| ღAleKrissღ a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa nu mai dormi in camera cu oglinzi...crede`ma ca si eu am una in camera si imi displace.am senzatia ca e ceva ce se uita mereu la mine...

| CoffeeTIME a răspuns:

Sa te spovedesti!

| UPSsss a răspuns:

si eu dorm in camera cu 3 oglinzi nu mi s-a intamplat nimic si visez fff frumos, dar parerea mea este ca totul este o chestie psihica

| PetreConstanta a răspuns:

Daca tu asa crezi scoate-le de acolo

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai probleme de adaptabilitate!
Nu te papă nimeni într-o cameră cu oglinzi, închipuirea ta este de vină. Învinge-ţi teama.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor) doamne

Răspuns utilizator avertizat