Lasa naibii mesajele si suna fata, ca nu mai raspunde nimeni la mesaje ciudate de genul "cf?", sau fara inteles.
Pune mana pe telefon si suna fata aia sau mergi sa o intalnesti cu o floare in mana, ca-n ziua de azi fetele primesc zeci de mesaje de la oligofreni si analfabeti, ca nu se oboseasc sa-i mai bage in seama.
Tu ce handicap ai de nu poti sa o suni?
Te doare mana sau nu ai chef?
Exagerezi rau de tot.
Fara sa jignesti nu se poate?
Stai liniștită ca nu ma deranjează deloc cum ai vorbit dar nu ai dreptate pentru ca am și sunat-o dar nu răspunde ci da mesaj cu diverse scuze de fiecare data deși a promis ca o pot suna oricând și spune ca are anumite probleme personale de se comporta asa. O întreb dacă o pot ajuta cu ceva și degeaba. Eu zic ca oricâte probleme ai avea 5 minute pe zi poți da un semn dacă ești interesat. Întrebarea este de ce mi-a dat speranțe false în primele mesaje? Mulțumesc frumos!
Îmi place răspunsul tău, de asta te rog frumos sa îmi explici de ce se comporta asa cu mine : am luat la ocazie cu mașina o fata de 2 ori și am vorbit frumos cu ea și a doua oara a lăsat nr telefon fără sa îl cer eu și a spus ca ma așteaptă oricând la o cafea. Eu am dat primul mesaj din următoarea zi ca să nu fie prea repede, mesaj divers, nu legat de faptul ca îmi place de ea. Am vorbit câteva zile, apoi am stabilit sa ne întâlnim la o cafea și când sa ne întâlnim o sun, nu răspunde ci da mesaj ca nu mai poate și ca spera sa se poată revanșa. Eu nu am insistat, am respectat decizia ei și am spus ca îmi este dor de ea, poate aici am greșit. A spus ca o pot suna oricând, dar după o zi iar nu a răspuns, decât prin mesaj cu o scuza oarecare și ca se comporta asa ca are anumite probleme. O întreb dacă o pot ajuta cu ceva sa vadă ca îmi pasa de ea și nu mai răspunde deloc. În primele mesaje a spus chiar ca se gândește la mine și ca se bucura mult ca ii dau mesaje și ca sentimentul e reciproc. De ce ar face asta, dacă nu e interesata? Eu nu as vrea sa o pierd și de asta te întreb ca să nu fac ceva greșit sa o îndepărtez mai tare. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Citește " Numai una" de George Coșbuc. Daca nu ești în situația ăluia stai liniștit nu o sa pățești nimic.
Salut!
Nu te lua dupa Violeta ca ea nu stie sa faca comentarii rezonabile.
Bine ar fi sa nu ii mai dai mesaje deloc ca vorba ta din postare sa nu creada ca esti disperat.
Sun-o si daca nu raspunde lasa-i un mesaj sa te sune ea cand e libera si cand poate.
Si daca nu te contacteaza deloc in următoarele zile renunta la ea si cauta-ti alta fata.
Si de regula fie ca e vorba de o gagica sau oricine altcineva sa nu insisti foarte mult cu mesaje.
Cand tu insuti esti singur-singurel si nu ai avut in viata ta o prietena, te apuci sa dai sfaturi aici, crezand ca-s bune?
Vezi-ti baiete de drum, ca faci altora necazuri cu sfaturile pe care nici tu nu esti capabil sa le urmezi!
Sfaturile mele sunt utile, folositoare si pragmatice fata de sfaturile tale carensunt eronate si pline de rautate.
Si oamenii care stau singuri de obicei sunt oameni puternici care au principii sanatoase si puternice.
Vezi-ti tu de treaba si nu mai induce utilizatorii TPU in eroare.