| loredana_4897 a întrebat:

Ce sa fac pentru a slabi cat mai mult din partea abdominala? eu nici nu mananc aproape nimic, dar nu pentru a slabi... poate asa e organismul meu...Va rog sa imi spuneti niste metode care sa nu implice pastile.

Răspuns Câştigător
| dreamout a răspuns:

Buna :)
Pentru a avea un abdomen plat, trebuie sa faci exercitii in fiecare zi, timp indelung.
Incepe usor, de exemplu cate 3 seturi de 10 abdomene pe zi, cu pauze de 2-3 minute. Creste numarul de exercitii in fiecare zi, cu unul, maxim 10 in plus:)
Pentru mine, exercitiile astea functioneaza:

http://taebospecial.ro/ele/abdindian/abdindian.html

Ai mare grija si la alimentatie. Nu papa dupa ora 8 si nu manca fast-food sau mancare cu multa grasime. La scoala, de exemplu, in loc de un Snickers sau cipsuri, mai bine papa un iaurtel. Functioneaza. Eu am renuntat la dulciuri in favoarea iaurtului cu fructe/musli si a batoanelor fitness.
Ai grija sa te hidratezi bine. Bea 2 l de apa pe zi. daca poti, cate un pahar de apa cu lamaie dupa masa nu strica.
Ceaiul alb si verde sunt de asemenea de mare ajutor. iti fac pielea sa fie mai sanatoasa si sa aiba un aspect fresh dar si elimina toxinele din organism.
In final, iti trebuie muuulta vointa pentru a avea un abdomen plat.
Succes;)

0 răspunsuri: