Ceai musetel sau daca vrei sa mergi la sigur si nu fac misto, tamponeaza cu un betisor de urechi inbibat in propia urina pe cos.
Incepe prin a elimina sucurile pe care toti il bem(coca-cola, fanta. toate), in loc de suc bea minim 2 litri de apa pe zi, aaa si sa nu ti le rupi(cosurile) iti va iesi triplu inapoi. O sa vezi rezultatele imediat.
Succes!
Eu am folosit si mi se pare bun...este creeat de mine si merita, sincer! trebuie sa iti cumperi alcool medicinal mentolat, pudra, de obicei de copii(e ft buna) Nivea, crema de galbenele, gel de curatare cu exctract de aloe vera pentru fata si niste tamponase cu care vei masa alcoolul si pudra.Sa incepem:
1.Masezi cu alcool mentolat cosurile.
2.Astepti 1 minut apoi te dai cu pudra(nu in exces)
3.Astepti 10 minute apoi te speli cu apa calaie si gel de aloe
4! nu te sterge cu prosopul.lasa ca apa sa patrunda in piele(ft important!
5. Te dai cu crema de galbenele, ungand partile cu cosuri
Vei arata bine si cosurile se vor duce!
Un tratament by melanygeo, simplu si ieftin.produsele costa pana in 30 de lei...eu am incercat si mi s-au dus
Buna alex...si eu am avut probleme cu cosurile dar am luat zineryt.este foarte bun acum nu mai am probleme si...imi admira baietii tenul(glumeam)
Pai nu folosi creme sau solutii pentru ca prima data isi fac efectul dar dupa aceea reapar. Cea mai buna solutie este as te speli cat mai des pe fata.Sa nu pui mana pe fata des incearca sa pui cat mai rar.
Nu stiu daca sfaturile noastre te vor ajuta, pentru ca exista difrite tipuri de piele cu diferite probleme, eu am incercat multe si am cheltuit o gramada dea bani insa fara rezultat cel mai bun remediu in viziunea mea este sa speli regulat fata cu lapte special farmaceutic si sa nu atngi cu miinele fata...succes
Buna si eu aveam cosuri inainte dar m`am dat cu urina pe fata si s`au uscat... nu fac misto e pe bune poti sa citesti si pe net
dar mai intai de asta ar trebui sa te speli pe fata si sa iti masezi usor fata cu un prosop moale si dupaceea iti dai cu urina...
crede`ma asa am facut si eu si merge
succes:*
Eu am scapat de cosuri in felul urmator:
Cu o felie de lamaie imi masam un pic fata, apoi ma spalam cu un sapun antibacterial ca safeguard, apoi cu un gel care curata in profunzime ca garnier pure 3 in 1, si cu un gel de curatare si tratare a petelor si cosurilor ca cel de la clearaskin.In fiecare saptamana foloseam o masca din un ou, o lingura de miere si una de ulei de masline.Si inca, puneam pasta de dinti pe cosuri...ca sa se usuce! Si niciodata nu le storceam!
Pai... mie mi-a zis o colega de o crema de la farmacia veterinara numita" mibazon" mi-a zis ca ea a incercat-o si se vedea ca nu mai are cosuri ai am zis hai sa incerc si eu de ce nu si mi-am cumparat costain jur de5 lei am aplicato de trei ori pe zi si a functionat e f buna.pe bune nu gl; umesc.si eu cand am auzit ca e de la farm veterinara m-am speriat da e f buna:*succes
Faina de grau inmuiata cu apa pana iese un fel de pasta ti-o pui pe intreaga fata dar ai grija sa nu iti dai si in par ca nu o mai scoti si o lasti sa actioneze vreo 5-10 minute dar sa nu pui mana apoi te clatesti cu apa calduta si faci asta MACAR O DATA PE ZI SA NU FOLOSESTI FOND DE TEN CA DOAR TI LE ASTUPA
Nicoleta6 întreabă: