| BiancaDenisa a întrebat:

Ce sa fac vara asta? Cel mai bun raspuns primeste funda!

4 răspunsuri:
| bianca154 a răspuns:

Vara asta relaxeaza-te. dupa9 luni de scoala, mergi la mare, la munte, oriunde vrei, dar relaxeaza-te.

| Eusinimenialtabuzz a răspuns:

Pff deci in fiecare vara imi faceam planuri ssi nimic numi iesiea intervenea ceva si boom se ducea totul dracu acum prefer sa nu mai imi fac planuri si vine totul dde la sine:X
Dar daca chiar vrei depinde si de situatia ta financiara ca asa ti-as zice du-te la mare,munte,calatoreste mai exact
Depinde de prieteni cum sunt cati ai daca sunt mai amuzanti,creativi,plictisitori poti face multe lucruri cu prieteni dar am zis depinde ce fire au ei
Eu sincer daca nas avea ce face as lua o patura, o sticla de apa, un mar si m-as duce putin pe deal sa fac plaja ca oricum e aproape Bafta

| Niki96 a răspuns:

Vara asta: 1. poti merge la strand 2. sa ii ajuti un pic p parintii tai 3. sa practici un sport ( baschet, football, handball, etc ) ce-ti place 4. daca ai multi prieteni atunci poti iesi cu ei sa va prostiti sa radeti 5. sa invet o limba 6. sa inveti sa inoti daca nu stii 7. sa mergi cu cortu 8. la petreceri 9. in parc 10. o petrecer in pijamale cu prietenele 11. sa mergi cu cortu in gradina 12. sa mergi la padure 13. sau cu rolele... sunt multe chestii p care le poti facewinking succeswinking

| zenikatia a răspuns:

Daca vrei poti pleca la mare sau la tara sa te bronzezi un pic.

Întrebări similare