Daca nu i-ai marturisit „dragostea" ta pentru el, de ce esti convinsa ca te va respinge?
Deja pari obsedata.
Daca cineva nu s-ar uita niciodata la tine chiar daca sunteti nevoiti sa va intalniti zilnic, tu inca ai crede ca te place acea persoana? Sau daca pur si simplu se simte bine cu alte persoane, nici nu pare sa se gandeasca la mine.
Poti sa crezi ce vrei despre mine. Nu ma intereseaza, atata timp cat imi dai un raspuns util, care sa se potriveasca cu intrebarea.
Poate sunt obsedata. E treaba ta cum ai defini problema mea. Dar mi-ar placea o rezolvare.
Nu ești obsedată nu au habar ce înseamnă să iubești cu adevărat și după tot ei spune ca suntem falși ca să vezi după că tot noi suntem de vină orice am face și am spune cu adevărat nu ești obsedată ai pus inima rău și suflet rău de asta...
De acord cu tine intr-o privinta.
Si atunci de ce te gandesti doar la el, de atata timp, daca deja ti-ai facut o idee ca nu te place? Deci, esti obsedata.
Altul.
Si cum sa nu mai fiu "obsedata"? Nu, stiu. Mi-a mai placut lume si dupa am trecut mai departe. La el pur si simplu imi place sa ma gandeasc la scenarii in care totusi ma place. Chiar daca stiu ca nu e adevarat.
Nu stiu de ce ma gandeasc la el, eu intrebam lumea de ce
Mai stai pe langa el, poate ai noroc si se indragosteste de tine si atunci vei obtine in sfarsit ce cauti de atat de mult timp. N-o sa-ti mai placa de el.
Insinuezi ca daca cineva ma place, eu nu o sa mai plac acea persoana?
As fi bucuria ca sunt aproape de ea si sentimentele sunt reciproce.
Permite-mi sa intreb in ce foste relatii toxice ai fost inainte? Sau cine te-a ranit in halul asta? Sau daca nu cumva te-ai uitat la "apha male" podcasturi (sper ca nu)
Multi terapeuti au vorbit despre tendinta unora de a nu mai iubi persoane, doar pentru ca si ele iubesc inapoi.
De fapt asta se trage dintr-o trauma din copilarie, o relatie abuziva neincheiata cu un parinte mai ales, a carei incheiere este cautata in partenerii viitori. De aceea unele persoane cauta oameni cu exact acelasi comportament abuziv ca parintii lor (sau persoana de la care a inceput totul) ca sa poata incheia acea relatie.
Aceasta tendinta se trage dintr-o trauma si multe lume o are. Poate fi corectata prin terapie si autoconsientizate si rezolvare a relatiei initiale.
Un comportament tras dintr-o trauma nu trebuie normalizat.
Asa ca, da, m-a ofensat aluzia ta cum ca daca el ma place, eu nu l-as mai placea inapoi.
Te rog nu normaliza sau atribui aleatoriu aceasta tendinta oamenilor pe care nu ii cunosti.
Nu m-am uitat la "alpha male podcasturi", eu am inventat principiile.
Iti dau si tie cateva daca vrei, ca sa-ti faci curaj sa vorbesti cu el si sa-i spui ca il placi, ca sa poti sa treci in sfarsit peste.
Dacă iubești cu adevărat sunt șanse 999999999999% Sa nu iubești pe nimeni niciodată și sa nu iubești pe altcineva niciodată. da dacă ai înșelate inima pe omul pe care o iubești cu adevărat nu ști ce înseamnă să iubești cu adevărat acolo spui totul când înșeli pe inima pe care o iubești cu adevărat spui absolut totul dacă faci așa ceva. Nu ai nicio șansă una singru nici măcar 1% șansă renunți la ce iubești cu adevărat pentru dacă renunți la ce iubești cu adevărat ai renunțat la tot ce poți să iubești cu adevărata și cine inseală pe omul pe care iubește cu adevărată acel om nu știe ce înseamnă să iubești cu adevărat Niciodată înșelatul își spune cuvântul adevărat înșelatul arată adevărul cu adevărat dacă chiar iubești cu adevărat sau nu iubești cu adevărat înșelatul demonstrează absolut totul. Când iubești cu adevărat nu ai cum sate uiți cu aceași ochi la altcineva nu ai cum sate uiți cu inima la altcineva nu ai cum vezi pe altcineva in fața ochilor nu mai există altcineva niciodată dar niciodată când iubești cu adevărat iubești cu adevărat orice ar fi și sar întâmpla poa sa treacă și ani sute de ani tot degeaba când iubești cu adevărat este pe viață eu în viața asta nu ași putea sa ma uită vreodată la altă față cum ma uita la ia nu acum cum nu existat așa eu asa sunt asta sunt cu adevărat nu pot schimba ce sunt și cine sunt eu cu adevărat asa am sa fiu toată viața nu ași putea în viata asta niciodată sa ma uit la altcineva cum ma uit la ia cum o vad pe eu pe ia o_o și orice ar fi tot inima mea o sa rămână oricum ia este totul mereu era și va rămâne orice ar fi și sar întâmpla Ao_oA sunt unele fete care semăna cu ia dar degeaba nu este ia cu adevărata alea sunt altcineva dar ma uit la ele recunosc ma uită dar doar atata nimic altceva niciodată dacă într-o zi ma voi uita vreodată la altă fata cum o vad pe ia cu adevărata sau am s-o înșel eu vreodată înseamnă că eu nu știu ce însemnă sa iubești cu adevărat și sunt un fals și nu am știut niciodată ce înseamnă să iubești cu adevărat da sunt șans 000000000000000% s-o înșel vreodată și 00000000000000000000% ca cineva vreodată sa ia locul ei în viața asta poa sa vina și goale la mine cine vrea și le dau foc ma jur pe Dumnezeu iau gas și dau gas pe ele și le dau foc nimeni în viața asta nu are valoare ei inima ei și sufletul eioA_Ao și niciodată nu am sa iubesc cu adevărat pe altcineva cum o iubesc pe ia cu adevărata toată viața mea.
Cine sufera acum? Ti-am zis dinainte sa citesc, ca ai probleme, si te iei de mine. Foarte bine! Nu iti strica, mai esti si fata? Fereasca Domnul...
Fi sincera cu el, spune-i ce simti... daca te va respinge incearca si arata-i ce a pierdut
LisaJulie întreabă: