Incearca sa fii singura intr-o camera si asculta o muzica ce-ti convine la momentul respectiv sau vizioneaza un film ce se potriveste cu starea ta sufleteasca si-ti face bine sau cauta prieteni cu care poti discuta despre ce te apasa pe net...eu am avut f. multe probelme m-am pus pe neogen... m-am pus pe tagged.com...si am atitia prieteni citi vreau eu si mereu este cineva on line cu care sa pot povesti sa-mi descarc sufletul.
Ma gandesc la cele mai fericite momente din viata mea. Ascult o muzica buna si intru in conflict cu vecinii, din cauza volumului foarte tare al combinei muzicale.
Ma odihnesc si ma ridic si lupt iar si iar pana reusesc. Viata este si frumoasa si rea uneori, trebuie sa stii sa treci cu bine peste toate.
Eu stau, trag aer in piet, strang din pumni si imi zic ca nimic nu e mai presus de puterile mele si ca orice ar fi sunt o invingatoare si trebuie sa reusesc.
Treb sa gasesti ceva care sa te motiveze, care sa te faca sa vrei si sa crezi ca o sa poti sa reusesti.
Ipocrizia e sora buna cu invidia si lasitatea.Trei "gratii"care se au bine impreuna, dar nu cu mine. Daca m-am impiedicat de una din ele, s-a intamplat ca se tarau pe jos si eu priveam inainte. Daca am cazut din cauza lor, m-am ridicat si mi-am vazut de drum.