| Razvan85367 a întrebat:

Ce sa faci daca ai fost cu o fata, te-a înșela iar după ce a lăsat-o băiatul cu care te-a înșelat a vrut să vă împăcați și v-ați împăcat? După un timp apare alt băiat și te înșeală din nou iar după un timp băiatul respectiv o lasă, eu vreau să mă împac din nou.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~ Razvan85367: am voie sa parchez pe locurile de handicapați?~

la paișpe ani, ce ai putea parca?

| Hammurabi a răspuns:

Nu ești foarte departe.
Dar cine are dreptul să te judece?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu.
Doar soferii cu handicap (locomotor, de obicei), au voie sa parcheze acolo.
Cei care se impaca cu fosta korva nu trec psihologicul pentru permis.

| Lioana a răspuns:

Razvane draga, e ceva grav cu tine si e bine ca stii asta dar pe locurile pentru handicapați nu poti parca. Ar trebui sa-ti suspende permisul de conducere pana cand inveti sa eviti obstacolele.

| relian a răspuns:

Ce sa faci? O lasi aia trebuie sa faci,nu te mai impaci,este timp pierdut,este o cauza pierduta,aia nu tea placut niciodata,dec i nici no sa te placa vreodata.
De ce a stat cu tine? Simplu sa aiba si ea pe cineva,chiar daca nu-l place,asa is majoritatea femeilor,ele trebuie sa stea cu cineva,nu vor sa stea singure,iar cand gasesc pe unu sa o atraga,sa-i placa,te lasa ca si cum nici nai fi existat laughing

Deci nu mai incerca,fata aia nu-i loterie, poate poate tragi si tu ceva cistigator, indiferent de cate ori te vei impaca, la fel o sa fie, cand apare iubi ei, deja nu mai existi laughing