Keep calm. E copil încă. Nu înseamnă că e mai puțin matur față de cei de vârsta lui. Pentru mine desenele au fost o modalitate de relaxare, mai apoi o pasiune, ajungând ca acum, în timpul liber, să mă ocup cu adevărat de așa ceva. Desenele animate pot dezvolta o gândire intuitivă și după 16 ani. Stimulează creativitatea, iar unii se atașează chiar afectiv de personaje. Sunt bune și pentru cultura generală, mărind bagajul de cunoștinte într-un mod distractiv și ușor (mă refer la enciclopediile animate, nu la desenele care au un limbaj și comportament agresive pe care copiii le pot prelua). Nu e nimic rău în asta, însă, dacă insiști să-l dezveți, i-ai putea cumpăra niște cărți sau pune-l să privească un film/documentar cu personaje pe care le știe deja din desene.
Eu am 23 de ani si nu ma ia somnu daca nu ma uit la desene 10 minute. Efectiv cand ma uit la un film imi pica ochii in gura de somn.Cum sting pc ma lungesc in pat. Dispare somnul,.ma uit in fiecare seara pe bumerang cate 5 - 10 - 15 minute.Si apoi adorm ca in copilarie de uit de toate Asta's eu, si la 50 de ani probabil ma voi uita.Cine nu ma inghite poate sa ma sssssssssssssscuteasca ca era sa zic o prostie
Da treaba lui. Vârsta nu contează. Nu știu de ce insiști pe 16 ani. Repet, vârsta nu contează. Poți fii tânăr sau copil și la 30.
Spune-i sa se uite la un film/documentar. E fratele tau... stii ce ii place, recomanda-i ceva.
Da,stiu ca-i plac desenele...la 16 ani,
Nu mai dramatiza si tu atat. Da, ok, are 16 ani si se uita la desene. Mare drama. Ti-am spus, uita-te cu el la un film, sau arata-i o carte.
Eu am renuntat la desene din cauza mamei Mi-a zis ca fetele se uita la desene, iar baietii la fotbal Poti sa incerci si tu chestia asta, poate va tine Bafta!
2handsUp întreabă: