Daca era intr-adevar o prietena foarte buna, cu siguranta se va impaca cu tine, lucru de nimic cand copiii se cearta pe motive de joaca, ei se cearata ei se impaca, iar persoanele mai in varsta nu prea trebuie sa faca mare caz de acest lucru.
Pai mai multe lucrui. 1. vorbeste cu ea, spune-i ca e vremea sa cresteti, stiu ca familia e pe primul joc dar nici nu cazul sa faca atat scandal si sa va certati din cauza unui joc. mai ales ca atunci cand o sa mai creasca din contra o sa se cere mai mult cu fratele ei si o sa aiba cu siguranta nvoie mai mare de prieteni decat de un fratior care se baga mereu in toate. bafta tinene la curent. sper sa reusesti sa o convingi sa va impacati.
Deea, stai linistita. Orice prietene se mai cearta din cand in candNu fi suparata. O sa v-a impacati voi
Un joc nu o sa strice niciodata o prietenie Sa ti minte astaIncearca sa vb cu ea. Spune-i ca vrei sa v-a impacati pentru ca ea este cea mai buna prietena a ta
O sa te ierte si o sa uite de cearta aia. Mult succes.Nu are rost sa v-a certati pentru atata lucru
Hey, Salut!
Nu este foarte logic.
Adica v-ati certat din atata lucru?
Scuza-ma ca iti spun, dar prietena ta s-a purtat ca un copil mic.
Trebuia sa vina sa discute cu tine, sa rezolve problema, nu sa plece si sa se supere.Asa ar trebui sa faca o prietena buna, cel putin, dar ma rog, nu o judec.
Faptul ca tu si fratele ei nu va intelegeti este alta problema, care nu ar trebui sa va afecteze pe voi 2.Este problema ta si a fratelui ei.Inteleg ca este din familie dar totusi, este si prietena ta.
Dupa ce incerci sa te impaci cu prietena ta, impaca-te si cu fratele ei. Fa-i sa inteleaga ca a fost doar un joc, adevaratele prietenii nu se destrama de la un joc stupid.Arata-i ca o apreciezi.
Dupa parerea mea ar trebui sa te impaci mai intai cu prietena ta nu cu amandoi deodata caci cine stie ce se poate intampla? Ce mai spune fratele ei, sa nu si asa mai bine te intalnesti singura cu ea si o poti convinge si spune-i sa iti demonstreze si ea ca e o prietena adevarata ca a fost doar un joc stupid. Apoi, arata-i fratelui ei ca v-ati impacat, ca iti pasa de ea si ca vrei sincer sa te impaci si cu el.
Nu este mare lucru.
Daca nici unul dintre ei nu accepta si fac ca niste copii mici, uita-i! Meriti prieteni mult mai buni. Daca doar la faza asta fac asa, mai tarziu, cand vor aparea probleme mai mari cum o sa faca?
Ai grija, vorbeste-le cu mult calm si fa ce crezi tu ca e mai bine!
Succes!
XoXo!
DEEA, in acest caz nu prea ai ce face,, daca nu ai fost vinovata nici nu trebuie sa te simti.ai sa vezi ca tot prietena ta va veni la tine.app.cati ani ai? puupp:*
Incearca sa te ii cumperi ceva fretlui ei si na sa te apropi de el asa am facu si eu
Nu inteleg de ce traiesti o lume virtuala... fata are 13 ani si tot tu comentezi ca ea a gresit.Si o mai faceti si "copil mic". E un lucru normal sa-si apere familia, daca ai avea si tu frati ai intelege ca nu ai lasa sa se lege nimeni de ei. Ce vrei? Nu exista prietene in lumea asta...prietene inseamna cand va intelegeti si aveti aceleasi pareri, iar parintii o cunosc pe fata...ma rog... dar. tu sigur provoci certurile, pentru. ca ai 3-4 intrebari in care numai despre asta spui... cearta, cearta, cearta.numai schimba oamenii.schimba-te TU, mai intai! Nu vorbi daca nu esti mai presus de acea persoana!
In primul rand esti imatura pentru ca inca te joci sotron, dar nu ma bag, fiecare are alta fire.In al doilea rand si tu iti aperi sora. Daca cineva se leaga de ea, nu cred ca nu faci nimic. Mi se pare normal sa-ti aperi familia, pentru ca pe prieteni nu te mai poti baza in ziua de azi. Daca ai nevoie de ceva nu cred ca te vei duce la prieten sa-i ceri bani pentru a-ti cumpara un anumit lucru.In al treilea rand tie nu prea iti pasa de prietenie, tie iti pasa de acele chei care le-ai pierdut.Intrebarea ta trebuia sa fie asa:
"Ce ma fac, am pierdut cheilie din naivitate, si acum sunt la o fata cu care ma inteleg bine. Dupa ce le-a gasit si a avut bunul simt sa ma anunte, eu m-am certat cu fratele ei, din cauza unui joc de sotron. Daca va vineti sa credeti eu la 12 ani inca joc sotron cu copii de 9 ani.Acum este suparata pe mine si eu nu stiu cum sa fac sa-mi iau cheile inapoi(asta ma intereseaza pe mine). Uita-te la tine Deea, ai multe mesaje cu certuri intre prieteni. E timpul sa te maturizezi! Schimba-te TU, nu-i schimba pe cei din jurul tau.Si din cate vad eu, toate sunt cele mai bune prietene ale tale... din cauza ta se fac certuri, fiindca tu le consideri pe toate la aceleasi nivel si le minti in fata.Schimba-te, apoi uita-te la cei din jur!
Deea si eu am patit la fel m-am cerat tot cu o fata pe care o cheama deea si ea s-a intors la mine
Nu stiu
eu m-am certat cu ea fiindca larisa o prietena de a ei din clasa nu ma suporta si nici eu ma impis la ora de sport [si nunumai atat!] si dupa ce s-a terminat ora m-am intalnit cu simona prietena mea cea mai bune cu care m-am certat si i-am spus niste lucruri despre larisa cum ar fi ca ea se baga mereu dar mereu in fata mea ca sa te cu simona adica prietena mea si ca nu ma suporte \a si s-a suparat foarte foarte foarte rau pe mine desi eu nu am nici o vina! o iubesc si tin foarte foarte foarte foarte mult la ea o iubesc mai mult decat pe o mama au o sora tin la ea foarte muilt si toate noptile nu ma opresc din plans si regret ca m-am certat cu ea din vina lui proasta de larisa! nici nu merita larisa sa ma cert eu cu simona [sunt fata si pe simona o cheama ghelesel simona gabriela] si sti ce e mai greu pentru mine? ca sunt colega de banca cu simona si o vad zilnic cu ea. ca daca nu eram colege de banca poate uitam de ea si nu mai sufeream atat de mult