Eu am descoperit TPU intr-un moment critic din viata mea. Am cunoscut oameni extraordinari (Oliana, Brigaela, Antonia) care m-au ajutat sa trec mai usor peste pierderea suferita. Citind povestile altor oameni, am realizat ca problemele mele sunt o nimica toata pe langa necazurile lor. Am castigat experienta! Georgehari a fost cel care m-a ajutat sa-mi vindec pc ul, ce realizare pe capul meu! Glumesc, dar TPU mi se pare un proiect nemaipomenit, imi place si ma bucur sa fac parte din comunitatea TPU.
TPU a devenit unul din lucrurile importante pentru mine.Aici mi-am facut prieteni, am incercat sa ajut cu raspunsurile mele cat mai multi useri, am invatat lucruri noi.Ma bucur ca am reusit sa ajung in marea familie TPU.
Mai vad si eu cum mai gandeste lumea si am ocazia sa spun uneori "eu de felul meu sunt cam proasta, dar tare imi pare bine cand vad altii mai prosti decat mine".
Aaa! Si imi place in mod deosebit sa ajut oamenii
TPU raspunde nevoii de a impartasi din experienta si cunostintele acumulate pentru a-i ajuta pe altii.Este un mod interesant de comunicare, ofera informatii si permite sa iei pulsul diferitelor segmente de varsta. Mira
Pai...stau cu gandul impacat ca poate cineva a luat in calcul sfatul meu si chiar a fost bine pus! Pe mine m'au ajutat mai multe persoane...
Nu am cine stie ce satisfactii.Imi pierd si eu timpul pe aici ca nu prea am pe unde.Nu mi-am facut prieteni, din pacate.Imi place pur si simplu sa mai dau sfaturi:d.Nu stiu cine mi-a fost cel mai de ajutor, stiu ca toti care au luat intrebarile in serios au fost de ajutor.
by Lo
Satisfactie mai mare decat multumirea unui membru pe care l-am ajutat, nu am. In plus, am invatat multe lucruri si am invatat sa fiu mai deschisa, sa accept si alte puncte de vedere in legatura cu anumite probleme.
De pe TPU, am luat foarte multe lucruri: mi-am imbogatit vocabularul, am primit niste sfaturi care nu am sa le uit niciodata, mi-am facut o familie foarte speciala(nu conteaza distanta), si in primul rand niste prieteni speciali!
Sunt multi utilizatori dar fiecare ajuta cat poate in domeniul sau, altii intretin atmosfera si mai sunt si ceilalti care cauta prieteni, afla lucruri noi ajuta la randul lor cu ce pot.
Eu ma consider castigat de pe urma site-ului dar mai am si anumite momente cand il consider ca fiind o pierdere de vreme.
Am aflat o gramada de informatii si am fost ajutat de sute de oameni si am ajutat la randul meu cat am putut de mult.
1)"Ce satisfactie aveti ca membru TPU?":
Imi place sa dau sfaturi, si sa simt ca, cunostintele mele o sa ajute o persoana.
2) "Ati avut ceva de castigat pe urma acestei colaborari intre membrii? De ex. v-ati imrietenit, ati dobandit informatii utile in viata, sfaturi demne de urmat?!" :
Nu, nici un sfat important, nici o informatie utila. In mare tot ce se intreaba pe aici sunt chestii de cultura generala, experienta personala sau chestii importante doar pentru persoana care intreaba. Nu m-am imprietenit cu nimeni, nu asta e scopul. Maxim o sa imi creez cativa dusmani (deja am cativa care mi-au votat niste raspunsuri academice ca fiind stupide, doar fiindca am avut curajul sa consider nefolositor sau stupid raspunsul lor)
3) "Ce utilizator va fost de mai mare ajutor?":
Am pus o singura intrebare, si nu am gasit nici un raspuns care sa ma multumeasca.
TPU este un site ok. Nu m-am imprietenit cu nimeni. Doar putin cu Biank... Anna este un utilizator foarte de folos
cristi întreabă: