| YLLL a întrebat:

Ce schimbari vor fii in 2012? E adevarat că va fi sfarşitul?

Răspuns Câştigător
| Alexandra_8909 a răspuns:

Nu cred ca in 2012 va veni sfarsitul.
E prea devreme. Ce-i drept, lumea se prosteste din ce in ce mai mult, insa e prea devreme ca sa sfarsim.
Dar nu garantez nimic. Nimeni nu stie ce ne rezerva viitorul.
Cred ca Dumnezeu mai poate ierta pacate.
Mai avem multe de descoperit.
Nu cred ca o sa murim atat de curand.
Si apoi, motivul cel mai intemeiat pentru care am muri ar fi stingerea soarelui.
Daca soarele moare, murim si noi.
Aceasta ar influenta clima de pe intreg globul, modurile de viata, mediul; practic pamantul s-ar stinge incet, incet.
Dar soarele mai mai are de trait.

Insa nimic nu este sigur.
Sa avem incredere, sa speram si, cum a spus si persoana de mai jos, sa ne rugam!

32 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Asteapta si ai sa vezi.

Ah...si, pana atunci, ai tot timpul sa-ti construiesti un adapost antiatomic. Asa...pentru linistea ta sufleteasca.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

P. S. Cred ca una dintre marile schimbari din 2012 va fi in gramatica romana: se va permite orice ortografie vrea muschii tai.

| Pho3nix a răspuns:

Daca ne luam dupa zvonuri, sfarsitul lumii e in fiecare an.winking

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

In ultimul timp numai despre asta se vorbeste... vor fi niste schimbari...de orice fel vreti voi insa sfarsitul nu cred ca va fihee hee

| cioko19 a răspuns:

Pai in fiecare an apar ceva schimbari nu? Ba se scumpesc tigarile:-

| danutza a răspuns:

Deja intrebarea asta a fost pusa de zeci de ori straight face...lume nu va speriatzi sunt doar niste speculatziwinking om trai si om vedea happy

| emy a răspuns:

Dumnezeu stie.Sa speram si sa ne rugam ca acest lucru sa nu se intample! Doamne, ajuta-ne!

| optimista_5827 a răspuns:

Nu. mai au de aparut semne. dupa cate stiu eu...nu stiu ce biserica va fi distrusa, evreii trebuie sa treaca la credinta noastra, si sa fie un conducator peste toata lumea. acela se va dovedi ca este anticrist. deci daca asteaar fi semnele...mai avem de trait ani buni smug

| I'm just me a răspuns:

Sunt mult site-uri care sustin ca va fi sfarsitul lumii in 2012 dar eu nu credbig grin

| viking a răspuns:

In 2012 oamenii vor fii jumatate cyborgi, 10 eclipse, ne intalnim cu extraterestrii... da va fi sfarsitul...Nu vede nimeni in viitor.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer...eu m-am uitat pe net pe un film numit nostradamus 2012 si acolo zicea ca asa va fi adica pe 2012 va fi sfarsitul lumii dar nimeni nu stie pana la urma doar Dumnezeu dar acolo zicea ca va fi foamete(eu ma gandesc ca deja este-criza) apoi va fi foarte multa varsare de sange adica dupa parerea mea se refera la razboaie si deja Rusia si America sunt tari rivale. m-ai zicea despre fenomene nemaintalnite cum ar fi alinierea planetelor sau tornade, uragane, potoape etc... daca mai ai vreo nelamurire lasa-mi un msj pe contul meuwinking ca mai am multe sa iti povestesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja este sfirsitul lumii...nu vedeti in lume conteaza doar banii... fiecare tara isi face interesele sale mintind ca vor sa ne ajute...fiecare este gata sa omoare pentru 50 lei...deja s-a inceput ce mai vreti... sfirsitul societatii cu principii morale-asta e sfirsitul pentru noi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu e singurul care stie ce se va intimpla, sa ne rugam... o schimbare totusi o sa fie, nu se stie, in bine sau in rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU este adevarat ca este sfarsitul lumi.Am studiat despre acest caz si daca va interesati mai bine o sa gasiti despre civilizatia maya si calendarul mayasinlor.In 2012 vom intra in a in a 5a dimensiune. Ce mai spun Mayasii despre 2012:
- vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.
- vom depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu.
- vom depasi necesitatea Banului.
- dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.
- planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.
- ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.
Asta este adevarul nu altceva. Oameni mereu au fost pesimisti si inca sunt la stadiul acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu stiu eu nu vreau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing alexandra mai bine du-te la shooping decat sa vorbesti despre chestile astealaughing cum sa zici nu cred ca va veni e prea repede pai ai tu habar cand se va intampla asta poate sa fie si maine nu neaparat in 2012 terminati ma cu conversatiile astea penibile si apucati-va de scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine esti ma fata tu mimi? ai tu cuv impotriva lu Nostradamus, Einstein, si toti cei care au avertiza asta inca de acum sute de ani?
oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sfarsitul e aproape.( sper sa fie asa.) vad ca nici aici nu va puteti inghiti doar ca unu crede ceva si celalalt crede altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si in 2009 se zvoneahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa cred despre sfirsitul lumii...Cred totusi ca se va intimpla ceva, care va duce la multe suferinte pe glopu pamintesc, dar numai D-zeu stie adevarul, cind si unde va avea loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat pentru ca oamenii au spus ca sfirsitul va veni sin 2004 si2008 si nu a fost corect nici chiar isus fiul lui dumnezeu nu stie el este perfect dar noi suntem pacatosi in fata lui iehova...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteas prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde sa stiu toti oameni astia ce va fi in 2012 numai Dumnezeu stie ce va fi iel poate schimba totul si poate ca nici fiul lui nu stie ce va fi fiul Domnului ceresu pentru ca Dumnezeu stie mai bine decat toti ce va fi in 2012 poate ca va fi dar nu prea cret cred ca Dumnezeu ne sperie sa ne potolim sa nu mai mai fim rai asta ie parerea mea poate ca Dumnezeu va striga in 2012 si va zice potolitiva caci cei care au incretere in mine si nu rostesc cuvintelebig grinu-te dracu nu vorbesc uratnu se laut pe baza cieilanti nu violez nu zic si nu vorbesc prosti nu injura de morti Dumnezeu mai iarta pe cei care se injur intre ei cei vi dar nu iarta niciotata pe cei care injur de morti chiear daca merg in iat sau in rai si cei care au incretere in dumnezeu si ai slujesc neincetat cu placere vor trai viata< vesnica si fara nici o boala fara nici un stres si nu vor fi tristi si suparati din cauza despartiri de moarte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde sa stiu toti oameni astia ce va fi in 2012 numai Dumnezeu stie ce va fi iel poate schimba totul si poate ca nici fiul lui nu stie ce va fi fiul Domnului ceresu pentru ca Dumnezeu stie mai bine decat toti ce va fi in 2012 poate ca va fi dar nu prea cret cred ca Dumnezeu ne sperie sa ne potolim sa nu mai mai fim rai asta ie parerea mea poate ca Dumnezeu va striga in 2012 si va zice potolitiva caci cei care au incretere in mine si nu rostesc cuvintelebig grinu-te dracu nu vorbesc uratnu se laut pe baza cieilanti nu violez nu zic si nu vorbesc prosti nu injura de morti Dumnezeu mai iarta pe cei care se injur intre ei cei vi dar nu iarta niciotata pe cei care injur de morti chiear daca merg in iat sau in rai si cei care au incretere in dumnezeu si ai slujesc neincetat cu placere vor trai viata< vesnica si fara nici o boala fara nici un stres si nu vor fi tristi si suparati din cauza despartiri de moarte SI CEI CARE CURVARASESC NU VOR PRIMI VIATA VESNICA MA NUMESC REVENA SUNT DIN ROMANIA JUTETU ATJUT IN CARTIERU MURESEANU STRATA ion creanga la va

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde sa stiu toti oameni astia ce va fi in 2012 numai Dumnezeu stie ce va fi iel poate schimba totul si poate ca nici fiul lui nu stie ce va fi fiul Domnului ceresu pentru ca Dumnezeu stie mai bine decat toti ce va fi in 2012 poate ca va fi dar nu prea cret cred ca Dumnezeu ne sperie sa ne potolim sa nu mai mai fim rai asta ie parerea mea poate ca Dumnezeu va striga in 2012 si va zice potolitiva caci cei care au incretere in mine si nu rostesc cuvintelebig grinu-te dracu nu vorbesc uratnu se laut pe baza cieilanti nu violez nu zic si nu vorbesc prosti nu injura de morti Dumnezeu mai iarta pe cei care se injur intre ei cei vi dar nu iarta niciotata pe cei care injur de morti chiear daca merg in iat sau in rai si cei care au incretere in dumnezeu si ai slujesc neincetat cu placere vor trai viata< vesnica si fara nici o boala fara nici un stres si nu vor fi tristi si suparati din cauza despartiri de moarte SI CEI CARE CURVARASESC NU VOR PRIMI VIATA VESNICA MA NUMESC REVENA SUNT DIN ROMANIA JUTETU ATJUT IN CARTIERU MURESEANU STRATA ion creanga la varsta De 10 ANI FARA O LUNA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmmmmmmm sfarsitu lumi i n2012 da parca amai fost sfarsitu lumi i n anul 2000 acum iar vine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o prostie nu cred ca va fi sfirsitul lumii eu sunt puternica si nu pierd nicio data in fata acestor prostii.

Întrebări similare