Academia de Bisnitari & Combinatori la Rahova! Minim 3 ani licență + 2 master! Tot ajungi acolo dacă te prinde gaboria ai grija! Crezi ca merita pușcăria pentru asa ceva?
Am văzut Viteji ca tine 1000 care au sfârșit cu ***** din dos lărgită la bulau de alții mai smecheri!
Cauta în Codul penal vezi ce pedeapsa este pentru proxenetism și trafic de persoane!
Îți piere cheful!
Mă gândeam la academia Peștilor de la Jilava unde predă profesorul Dani Mocanu și alte mari genii precum Marius Stripăru' sau Ion Clămparu. Dar e între 3 și 10 ani pentru trafic de carne vie.
Sa înțeleg ca îți plac activitățile pederaste *( homo ) - viol sau lipsa de libertate?
Sau NU ai alta preocupare și pui întrebări la MISTO?
CARE sa fie explicația?
Mai bine farmacist si le vinzi " Legal "... pastilele! Pai Pablo transporta " faina " cu avion mic din Columbia deci îți trebuie licență de pilot *( PPL ) AIA costând vreo 10.000 €!
Pentru activități ILEGALE îți trebuie și niste calități: disciplina + organizare! Ai si acolo costuri ca în orice afacere! $pagi la Gaborie, bani pentru avocati DACA nu vrei sa îți putrezească ciolanele în pușcărie! Din filme privite pe Netflix cu bolul de popcorn în brate TOTUL PARE SIMPLU DAR NU ESTE!
Domnule " Bă " te rog ca nu am absolvit Academia Militara împreună!
Eu îți dădeam niște indicatii în cazul în care te " bate ' gândul sa te apuci de afaceri!
Regula de baza în afaceri " dubioase "? 25 % din câștig pentru $pagi & avocați! Cine vrea libertate!
25% depinde de tara, in unele locuri oamenii sunt mai usor de cumparat. Transporturile nu se mai fac cu avioane mici ci cu barci ce arunca incarcatura in mare pentru a fi recuperata, in containere cu marfuri pe vapoare sau im avioane de marfa sau cu carausi umani care trec granitele.
Update bo$$! Au apărut miniSubmarine comandate remote *( fără echipaj uman ) care pot transporta la un singur drum Mexic - US între 200 kile- 1tona de prafuri! Cărăușii sunt cam păgubosi *( amatorii luați de pe strada ) iar aia profesionisti. costa cât NU merită marfa! Unul *( miniSubmarin între 600 K și 2 M $ cu radar, GPS și 12 sau 16 bunkere *( cutii ) cu deschidere individuala cu cod! ): își scoate banii de la primul drum!
Tare aia cu submarinele, mai nou daca nu stiai mexicanii introduc cocaina in cauciuc si se scoate prin dizolvare in alcool si crostalizare sau o neutralizeaza si o introduc in sticle de cola(pun cocaina inapoi in coca cola) si nu poate fi detectata de caini cu doar prin testul acela care iese albastru turcoaz cand e pozitiv
Știu maestre! Chimia este foarte " versatila " cui ii place sa o învețe!
Alea *( miniSubmarine ) au o raza de acționare între 40 -120 Nm ( nautical miles / mile marine )!
Sta cineva pe o barca sau un yacht și de acolo dirijaza " Lighioana " minune! Ala merge sub apa și este trimis intr-o mlastina de prin Louisiana sau Florida unde iese la suprafață și vin clienții sa își scoată marfa!
Adevarat! Si stiu destul de multa chimie organica, dar mai mult anorganica, dar nu planuiesc sa o folosesc in acest domeniu
Săpun *( home made )& parfumuri! Nu aduc probleme cu legea!
Am am mai încercat mai multe experimente printre care si acestea. Astea sunt cele mai inofensive
Înseamnă că ai învățat BINE dacă mai ești VIU! Mai sunt case sau blocuri întregi prin jurul tău?
skate19 întreabă: