| victor333 a întrebat:

Ce scrie in lege? pe 25 decembrie de craciun si de paste e zi de sarbatoare si se da zi libera? daca da e normal ca religia sa intre in politica unui stat laic?

10 răspunsuri:
| inconscient a răspuns:

Nu stiu ce scrie, dar stiu ca e liber, cel putin prima zi! E sarbatoare si oamenii mai vor si ei sa stea cu familiile lor...

| prisacarul56 a răspuns:

Da se da zi libera si nu religia a impus sa fie asa, ci respectul statului fata de cetatenii sai, fata de credinta lor mai Victoras.

| victor333 explică (pentru prisacarul56):

Statul nu are voie sa respecte o anumita religie, credinta personala a fiecaruia nu are ce cauta in politica asta ar insemna ca statul ii discrimineaza pe restul care nu cred in prieteni imaginari ia vezi poate inveti de la nenea asta--- http://www.youtube.com/watch?v=zo5OwuryDfo

| dominic90demy a răspuns:

Eu cred ca da.Si religia nu intra in politica, doar se coordoneaza cu ea.Macar e o scuza pentru zile libere...

| victor333 explică (pentru dominic90demy):

Nu e normal sa existe -astfel- de scuze ok vrei sa le dai oamenilor zi libera scrii in lege ca e zi libera pe 25 pentru ca 25 e ziua in care serbam anotimpul numit iarna sa zicem nu ca atunci s a nascut unu dintr una care era virgina...

| dominic90demy a răspuns (pentru victor333):

Sa inteleg ca tu ai o problema cu religia in general?laughing..Asta este, asta-i romania.Asa cum fiecare are o religie sau o credinta asa avem si noi.Si majoritatea o respecta.Fie ca vor sau nu...

Nu exista asta este asa i Romania.Asta i poate pentru oameni ignorati ca tine in constitutie scrie clar ca tara asta e un stat laic si independent de orice religie tocmai pentru a nu face o discriminare intre orice religie si pentru a respecta drepturile omului!

Stii ceva? Iti bati prea mult capul! Si pana la urma poate ca sunt ignoranta dar nu ma strofoc ca tine, pentru ce?thinking Ce castigi cu asta? Nu o sa schimbi nimic.Nimeni n-o poate face...

Cu o astfel de gandire am fi ramas in epoca de piatra in rest mult succes iti doresc!

Multumesc la fel! Sper ca in final sa iti gasesti pacea si raspunsurile...