| petre12342 a întrebat:

Ce scuza pot spune ca asistenta școlii sa ma invoiasca? Urgent!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Adevarul!

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te iubesc!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Spui că ai nevoie de odihnă.

| Mosotti a răspuns:

Poti sa faci o incercare, tine bine, nu tine aia e, iei si tu ceva acolo, o cutie de bomboane (ca femeile adora ciocolata) si ii duci, o rogi mult, zic ca ai o urgenta, ca nu se va mai repeta, si o rogi sa te invoiasca daca doreste si se poate!
O sa puna ea acolo un diagnostic, ca oricum nu contesta nimeni ce scrie acolo.

DAR zici inainte asa "daca o sa va suparati de ce voi zice, imi cer scuze anticipat, sunt sincer si va spun adevarul". Asta ca daca se supara, sa fi acoperit.
Adica sa nu te prefaci ca ai ceva, ca e satula de mincinosi din astia, poate aprecia sinceritatea.

Eu asa am facut in liceu de 2 ori si a mers, dar poate sa-ti refuze darul si sa zica ca nu, sa fi pregatit. La mine a apreciat sinceritatea.
Da-i drumu! Incearca-ti norocul, ca nu ai ceva de pierdut.

Sau daca nu vrei sa-i duci ceva, incearca oricum, te porti ca un domn, nu are ce sa-ti zica, mai ales ca ti-ai cerut si scuze anticipat in caz de ceva.

| johnnny123 a răspuns:

Nu ai ce "scuză" să-i spui dacă nu ai probleme medicale evidente.

| petre12342 explică (pentru johnnny123):

Atunci ce-i pot spune ca sa fiu invoit?

| johnnny123 a răspuns (pentru petre12342):

Ce e greu de înțeles? Dacă nu ai probleme medicale reale care te împiedică să mergi la cursuri, nu ai de ce să fii învoit pe motive medicale.

Asistenta medicală a școlii nu este acolo ca să învoiască elevii care nu au chef de școală.

| Mosotti a răspuns (pentru johnnny123):

Ete nu, cum sa nu faca asistenta daca vrea? Mie de doua ori in liceu mi-a dat, ca am stiut cum sa vb cu ea, si daca nu aveam ceva ce? Mi-a pus ca am inceput de gripa, ca am amigdalele inflamate, ca risc sa dau raceala colegilor, si gata treaba, o saptamana am stat acasa.
Voiam acasa ca era o sapt de ascultari si nu. aveam nici un chef sa iau note mici, nu eram pregatit.

Dupa aia am invatat si a fost ok, dar nu era momentul atunci.
Si i-am zis si de ce vreau sa nu ma duc la ore atunci, a ras, zicand ca si ea la randul ei vroia uneori libere si aranja cu doctorul de la scoala.

Bine, nu am abuzat! Asta clar, de doua ori in 4 ani am cerut.
A apreciat mult sinceritatea, cica daca minteam ca am ceva, nu-mi dadea.
Dar poate sa nu mearga.

Trebe sa te descurci, asta e viata.
Hai sa nu facem pe sfintii, cand totul e pe pile, relatii si altele.
Dar asta nu inseamna sa abuzam asa cand nu avem chef de scoala, doar rar cand e ceva mai serios.
Adica la panarame nici eu nu-s de acord cu asta.

Daca ma duceam sapt aia, aveam mari probleme cu notele, si greu mai recuperam.

Bine, si profii nu m-au suspectat de ceva, ca in rest aveam note bunicele, nu se gandeau ca i-am fentat sapt aia, adica nu vedeau motiv sa nu vreau sa vin la scoala, mai ales ca nu aveam nici o alta absenta luni de zile.

| Mosotti a răspuns (pentru johnnny123):

Si daca nu ai problema medicale, nu poti sa "ai"?! Nu pune nici o scuza, cartea pe care o joaca e sa fie sincer, sa zica adevarul, sa zica de ce vrea sa se invoiasca (aici depinde ce zice, trebuie sa fie un motiv rar si mai serios, ca sa nu zica aia ca cere cand nu are el chef de scoala asa cand vrea).

I-am zis cum sa se comporte, zic din propria experienta.
Si daca se poarta cum am zis, nu poate iesi rau, decat ca poate sa nu il invoiasca.

Eu i-am zis clar "Doamna doctor nu am invatat in perioada asta, am lucrari si ascultari, nu vreau sa iau note mici pentru ca in general eu invat si nu am nici o absenta, puteti verifica, doresc sa nu ma duc la scoala sapt care vine daca se poate, imi cer scuze anticipat daca va supar".
Iti dai seama ca aia avea fler, stia care e panarama si care nu, dupa figura, dupa atitudine, si putea si verifica la o adica.

Si s-a rezolvat.

Ii era lehamite de mincinosi care se prefaceau, nu accepta nesimtirea si vrajeala pe fata, pentru ca asta insemna ca o ia de proasta, ca pe un om destept nu incerci sa-l minti, ca stii ca se prinde.

Răspuns utilizator avertizat