| AsapMobKilla a întrebat:

Ce se intampla atunci cand mai multi prieteni viseaza ca ti se intampla lucruri rele :
Un prieten a visat ca m-am batut cu un grup mare de oameni, la final a venit, m-a ridicat de acolo si in timp ce grupul acela il intreba pe prietenul meu daca fac lupte, prietenul meu ma cara.
Prietena mea a visat ca fac accident si stau la spital in coma,
in timp ce in vis ea plange si ramane nemiscata, s-a trezit plangand

2 răspunsuri:
| cineva666 a răspuns:

Mmm... poate f un semn rau happy incearca sa ai mai multa grija de tine... sa f mai atent happy pe unde mergi si ce faci. era iarna si intr-o noapte mama m-a visat aiurea si mi-a spus sa am grija de mine happy dimi mergeam cu ea pe strada si era sa mi cada un fier in cap de la acoperisul unui magazin happy a cazut la cateva 2-3sec dupa ce am trecut eu happy. mama a visat accident si dimi era intr-o masina cu tata si 2 pers happy era cat pe ce sa intre cu masina intr-un sant happy

| elenaelena120 a răspuns:

Visele in general sunt ciudate, da chiar foarte ciudate, din punctul meu de vedere mie personal mi s-a intamplat sa mi se iplineasca unele, dar doar ale mele si poate si a prietenilor de exemplu, cumnata mea a visat ca se va intampla ceva rau cu mine si da am avut multe probleme. Dar o iau in calcul si varianta stintifica lumea asteta este complicat nu mai stim ce ne inconjoara incep sa cred ca anumite vise te influienteaza sa faci anumite lucrurii, iar alte vise apar in momente nepotrivite, si te fac sa crezi ca au vreo decatura cu realitatea da mai visez si eu din cand in cand ca sunt milionara dar nu cred ca se va intampla curand. Sper doar sa tragi o concluzie potrivita