De fapt TPU nu sade chiar pe roze. Au plecat multi, profesori, medici, stomatologi etc. Sint din ce in ce mai putine persoane ale caror raspunsuri sint realmente folositoare. Oare de ce au plecat atitia? Problemele care nu se mai termina, ba cu logarea, ba cu mesageria privata, ba cu aparitia raspunsurilor intirziata, ba cu cenzura uneori aberanta. Sau este deranjant faptul ca se permite utilizarea unui nickname de catre mai multi useri, ajungindu-se uneori la situatia aberanta ca unul sa se dea drept altul si sa nu mai stii cine care este. Sau poate si imposibilitatea sa-ti stergi contul cind doresti, trebuie sa iei neaparat legatura cu unul dintre admini. Si nu pot fi uitate scandalurile, atacurile la persoana, jignirile. Toate astea sint sterse aproape instantaneu daca grupul sau persoana care participa la conflict nu este in gratiile adminilor, sau ramin pe vecie daca grupul sau persoana este apreciat/a de admini. De fapt adminii au dovedit de nenumarate ori prin asta, ca sint un fel de "pentru unii muma, pentru altii ciuma".
E o problema temporara. Sunt multe probleme la TPU si sunt sigur ca se lucreaza la ele pentru a fi bine. Probabil multe din ce considerati voi probleme sunt masuri de protectie pe care nu le intelegeti. In timp se vor rezolva. Nimic nu poate fi perfect. Stiu ca au plecat multi utilizatori respectabili si regret asta dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii desconsideram pe cei ramasi. In fond, comunitatea e pentru ajutorarea celorlalti si fiecare o va face cum stie mai bine.
Nu inteleg dc sunteti atat de stresati din cauza unei problema minore o sa se rezolvE(cred si sper)aceasta problema, caml ca nu'i un capat de tara,. intrebari sunt mai bine 10 intrebari si bune decat 100 si fara sens...so.be calm
Am observat si eu ca nu prea mai sunt intrebari xD
nu ma pai loga = nu ma pot loga?
sau altceva?
Intrebarile sunt vechi.Nu mai merita'' sa primeasca raspuns.Adica.majoritatea intrebarilor sunt:''de unde pot cumpara obiectul x'' sau''subiecte la roamna unde le pot gasi'' sau''ce parola trebuia la jocul x'' sau ''s-a rupt prezervativ'u si am ramas insarcinata''. etc.
si pot continua cu lista muuuuuult de tot dar nu vreau
TPU este foarte interesant, singurul site de acest gen(cred eu, altul nu am descoperit)doar ca intebarile nu prea mai primesc raspuns intrucat nu sunt destul de concludente, coerent si nu poate raspunde oricine la ele.
Tot respectul pentru admini, au depus mult efort, la fel si pentru experti, doar ca ar fi bine sa nu se mai accepte sa se faca conturi multiple pentru ca asa pot face si eu 888 de conturi, imi dau singura fundita si devin expert
Deci nu prea e normal
Chiar crezi asta Bro? Daca asta este parerea ta, sincer, de ce iti place totusi aici? Ti s-a sters contul si ai revenit in aceiasi zi. Eu cred, ca daca nu iti place ce se intampla, nu mai ramai pe TPU. Daca ramai, atunci accepta regulile si nu mai ponegri adminii. Te rog nu intelege postarea aceasta ca un atac, dar pur si simplu nu inteleg ce se intampla cu tine. Vad, stiu ca nu apreciezi TPU si adminii, mai ales ca asa cum zici au plecat cei interesanti, dar tu ramai in continuare. E ok, nu e treaba mea, dar lasa-i pe cei care intra, sa beneficieze de raspunsurile care se mai dau pe aici fara sa lovesti in cei ramasi. Ne straduim sa raspundem si noi si tu, chiar daca cei care au plecat erau in opinia ta, cei mai buni. Iaca ai ramas cu noi si cred ca de fapt te simti bine aici, deci nu te mai plange. e bine si cu noi, ce zici?
Oliana, parerea mea e ca trebuia sa te rezumi la a raspunde la intrebare si nu mie, pentru ca nu eu am pus intrebarea. Pe de alta parte, nu ma mir ca ai simtit nevoia sa fii malitioasa (adica rautacioasa), avind in vedere ca nu ma suporti. Este treaba ta daca nu ma inghiti, dar daca ai de facut comentarii la adresa postarilor mele, cauta sa nu te afli doar in treaba ci sa fii obiectiva. In alta ordine de idei, nu ma pling eu de nimic, daca erai putin atenta la ce am scris, ai fi observat ca ma refeream la problemele tehnice in principiu, sau la faptul ca se pot loga useri noi cu nick-uri deja existente si se ajunge la situatii aberante din cauza asta. Si evident la problemele care apar in mod inevitabil intr-o comunitate unde exista diferente de opinii. Privitor la parerea mea despre TPU si admini, deja o iei pearatura. Ar fi util sa nu te pronunti daca nu stii ce gindesc. Nu stiu de unde ai tras tu concluziile astea, dar pentru iformarea ta (deoarece nu te documentezi inainte sa vorbesti), cind site-ul a fost numit "site de retardati cazuti in cap", am fost printre putinii care am luat apararea site-ului. Am explicat atunci mai pe larg ce parere am despre site si de ce mi se pare util.
@Bro, am specificat ca nu este un atac. Apoi de unde stii ca nu te suport? E total gresit. Vezi ca te ia gura pe dinainte? Chiar nu am nimic cu tine, dar am vazut atatea postari unde tu si prietenii tai o acuzati pe Raluca de tot felul de vini... fara vina. Tot timpul crezi ca si eu te atac, nici vorba. Imi spun si eu parerea asa cum faceti toti. Tu raspunzi mereu doar la intrebare? Nuuuu, raspunzi si altora in cadrul intrebarii, deci nu te mai stresa. Nu am nimic cu tine si nici cu restul lumii. Apreciez unii useri mai mult poate si este firesc asta, dar nu am antipatii. De asemenea pot fi cateodata ironica chiar cu cei care imi plac, depinde de intrebare. Pot sa te punctez cu stupid la o intrebare si la altele cu inteligent indiferent daca imi esti simpatic sau nu. Recunosc meritele fiecaruia chiar daca nu imi sunt aproape de suflet toti. Intelege, ca nu doresc cearta cu nimeni, vreau sa pot raspunde oricui, indiferent de ce simpatii sau antipatii are. Eu vreau sa fiu libera sa imi spun parerea si nu imi place sa fiu suparata cu cineva.
Oliana, ma bucur sa aud ca ma "iubesti" si din partea mea ai toata libertatea sa te exprimi. N-am decit o mica, mica specificatiune, vreau sa-mi citesti textele in intregime inainte sa te lansezi in comentarii pe marginea lor. Asta asa, ca sa nu mai existe loc de confuzie asa cum s-a intimplat acum cind este clar ca nu ai inteles prea bine la ce fac referire. Tocmai de asta am venit si cu lamuriri suplimentare, in speranta ca o sa-ti inlatur confuzia. In ceeace priveste povestea cu mine si prietenii mei, stai linistita, eu vorbesc in numele meu, nu-mi dicteaza si nici nu-mi SUGEREAZA nimeni nimic. Desigur ca si eu le raspund altora, dar nu in necunostinta de cauza cum ai facut tu acum. De asta iti cerusem sa te informezi despre ce vorbesti inainte sa-ti dai cu parerea. Si daca ma acuzi din nou ca m-as fi legat de Raluca acum sau altadata fara motiv, e clar ca recomandarea pentru documentare pe care ti-am facut-o a ramas fara ecou, nu-i asa ca nu te-ai informat intre cele doua postari? Eu nu vorbesc de pomana, "nu ma ia gura pe dinaite". Daca spun ceva inseamna ca asa este si daca s-a intimplat sa gersesc, n-am avut nici o jena sa recunosc lucrul asta. Imi place ca s-a trezit spiritul de amazoana in tine, dar pastreaza-ti energiile pentru altii. Raluca nu are nevoie nici de avocat si nici de galerie cind discuta cu mine, se descurca si fara, fii tu fara grija.
S... si prefectura, amazoana si oliana, cam asta-i legatura. Vreau sa-ti spun ca nu am nevoie de recomandarile tale si nici de informari speciale cand raspund cuiva sau chiar tie. Fiecare gandeste cu mintea lui, deci imi spui degeaba sa fac cum gandesti tu. Eu gandesc cu mintea mea, tu cu a ta. Intelegi ce vreau sa spun? Nu poti spune nimanui, "mai bine faceai/ziceai/dregeai asa..." pentru ca fiecare face asta cu mintea proprie care nu se potriveste cu a altuia. Si eu cand spun ceva, inseamna ca asa este! Daca nu am inteles asa cum ai vrut tu, nu inseamna ca nu am inteles nimic, sau nu inseamna ca tu ai fost fosrte clar. Chestie de interpretare. Daca imi spun parerea despre "atacurile" tale nu inseamna ca sunt avocata cuiva, repet ca sa intelegi: este opinia mea si mi-o exprim! Cui nu-i place nu raspunde sau face ca tine, da indicatii cum si ce sa gandesc sau sa scriu. Eu imi continui activitatea aici, la fel ca si pana acum, fara sa fiu influentata de nimeni pentru ca la varsta mea nu-mi arde sa schimb ceva. Eu sunt multumita de mine asa cum sunt. Nu am consumat energii pentru tine, daca asta insinuezi, si nici pentru altii, mai mult decat este nevoie, pentru ca nu e stilul meu. In rest ma simt bine pe TPU si am de gand sa continui in stilul meu, cu mintea mea si cu mare usurinta!
Chiar crezi asta Bro? Daca asta este parerea ta, sincer, de ce iti place totusi aici? Ti s-a sters contul si ai revenit in aceiasi zi. Eu cred, ca daca nu iti place ce se intampla, nu mai ramai pe tpu. Daca ramai, atunci accepta regulile si nu mai ponegri adminii. Te rog nu intelege postarea aceasta ca un atac, dar pur si simplu nu inteleg ce se intampla cu tine. Vad, stiu ca nu apreciezi tpu si adminii, mai ales ca asa cum zici au plecat cei interesanti, dar tu ramai in continuare. E ok, nu e treaba mea, dar lasa-i pe cei care intra, sa beneficieze de raspunsurile care se mai dau pe aici fara sa lovesti in cei ramasi. Ne straduim sa raspundem si noi si tu, chiar daca cei care au plecat erau in opinia ta, cei mai buni. Iaca ai ramas cu noi si cred ca de fapt te simti bine aici, deci nu te mai plange. e bine si cu noi, ce zici?
Oliana, nu-ti spun sa "faci cum gindesc eu" si nu-ti spun sa gindesti altfel decit cu mintea ta. Tocmai despre asta este vorba. Vreau sa gindesti cu mintea ta. Iar cind raspunzi cuiva, recomandarile mele sint sa raspunzi in cunostinta de cauza, iar daca nu stii despre ce-i vorba, sa te informezi in prealabil
Nu intelegi ca nu am nevoie de recomandari? M-am informat cat am crezut de cuviinta si consider ca stiu despre ce este vorba cand intervin. Fii linistit gandesc doar cu mintea mea alta suplimentara pe inventar nu am. Daca tu vezi din unghiul tau problema raspunsului meu, eu o vad din unghiul meu, deci am putea sa ne facem reciproc recomandari la infinit. Dupa cum vezi eu nu-ti recomand nimic, ma limitez la a raspunde cum consider de cuviinta si dupa cum eu inteleg si gandesc. Daca nu-ti place, nu poti face altceva decat sa ignori raspunsurile mele.
Hai, mai Bro, nu te urasc! De unde le scoti? Sincer, chiar nu te urasc pentru ca nu pot uri pe nimeni si am suferit in viata, pentru ca nu am stiut sa urasc si sa lovesc ca sa ma apar. Cred ca stii despre ce vorbesc. Nu sunt nici ranchiunoasa si pot sa iert daca regretul cuiva este sincer. Eu nu vreau decat pace si sa putem sa ne spunem civilizat ceea ce credem unii despre altii. Cand se greseste sa putem face o observatie si, sa fie primita ca atare, fara sa starneasca un tzunami cu suspendari si stergeri de conturi. As vrea sa putem avea toleranta pentru opinia celuilalt daca si-o face cunoscuta cu bun simt si grija pentru a nu rani. As vrea sa se inceteze lezarea sentimentelor celor care au credinta. In fond cu ce va face fericiti sa calcati in picioare crezul cuiva? Daca am vedea omul in spatele postarilor, nu ne-ar mai interesa in ce crede si ne-am respecta unii altora dreptul de a crede sau nu in ceva. Daca eu sunt fericita sa ma abandonez in credinta unui Dumnezeu, imaginar in opinia voastra, cu ce va lezeaza pe voi? Lasati-ma in "nestiinta mea" si respectati-mi activitatea pe TPU daca merit, daca nu, respectati-mi dreptul de a crede. Cam asta ar fi...Am spus mai mult decat am vrut dar poate ca m-ai inteles acum si vei vedea ca nu sunt inamicul 1 al tau sau al oricarui alt user. Peace and Love!
Oliana, hai sa zicem ca nu ma urasti, dar insisti sa-mi aduci diverse acuzatii in necunostinta de cauza. La fiecare postare vii cu o noua tema, care devine o acuzatie la adresa mea. Ultima, "ca as avea ceva cu credinta". Antepenultima "ca as avea ceva cu Raluca", inaintea acesteia "ca as avea ceva cu site-ul". Ai citit macar o data, ce am scris eu referitor la subiectele aduse de tine in discutie, ca sa-mi stii pozitia vizavi de ele? Daca da, atunci cum poti spune "cu ce va face fericiti sa calcati in picioare crezul cuiva?". Daca nu, atunci de ce ma acuzi de asa ceva, inainte sa fi citit ce am spus nu o data, ci de nenumarate ori. Si de ce vorbesti la plural? Vorbesti cu mine sau cu mai multe persoane? Eu am spus mereu ca fiecare are libertatea sa creada in Dumnezeu, Buda, Alah sau orice doreste el si de asemenea are libertatea sa nu creada in nimeni. Este algerea fiacaruia, este ceva ce tine de fiecare. Nu judec pe nimeni din punctul asta de vedere. Asa cum pe mine ma priveste viata si credinta mea, pe fiecare il priveste viata si credinta lui. Asa cum nimeni nu are dreptul sa-mi spuna mie in cine sa cred, nici eu nu spun cuiva sa creada sau nu in cineva sau ceva. Daca vrei, iti caut printre postarile mele din trecut si-ti dau mai multe lunk-uri referitoare la problema asta. Ti-am spus de criticile aduse site-ului si de faptul ca am postat si eu referitor la asta, in favoarea site-ului. Ai citit postarile de care vorbesc? Pentru ca ai trecut peste subiect, fara sa-mi mai raspunzi. Nu ma mai critica inainte sa stii care este pozitia mea vizavi de o problema sau alta. De asta spuneam "sa te informezi in prealabil" si abia apoi sa-mi aduci acuzatii. Crezi ca am cerut mult? E ceva imposibil, sa-mi citesti parerea despre un anumit subiect inainte sa lansezi judecati?
Vorbeam in general despre mine si despre TPU, ca sa te fac sa intelegi de ce nu te urasc, si nu urasc nici pe altii chiar daca as avea poate motive, dar se vede treaba ca tu vezi atacuri la adresa ta in tot ce spun si, trebuie sa ai ultimul cuvant si ma acuzi, chiar tu. Repet am vorbit despre mine un ultima postare si, numai despre mine fara nici o legatura cu tine. DOAR DESPRE MINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
LisaJulie întreabă: