| Mindfulness a întrebat:

Ce se întâmplă cu aceste scumpiri atât de masive? Am văzut și în magazine scumpiri apocaliptice și la KFC, un meniu Duo Bucket am făcut că s-a scumpit cu 10 lei de la 65 la 75! E șocant! Ce-s cu scumpirile astea șocante?

Răspuns Câştigător
| simplaexistenta a răspuns:

Ca sa se faca vânzare, cum de ce? Doar la foame dai si 100 de lei pe o pâine, un colt de mamaliga sau un bol de ciorba.
Preturile cresc, dar salariile rămân la fel. Asta-i viata, n-avem ce face

| Mindfulness explică (pentru simplaexistenta):

Eu mâncăm des la KFC și niciodată nu s-au scumpit așa de mult, doar vreo 1 leu, maxim 2 lei in decursul de 2-4 ani, acum s-a scumpit cu 10 lei, e șocant așa ceva! Noi in loc sa ieșim în stradă suntem războinici pe tastatura. Suntem noi un popor de idioți asta e problema, dormim pe noi de 35 de ani.

De ce ai dat amuzant? happy

| simplaexistenta a răspuns (pentru Mindfulness):

Secolul vitezei... Si scumpirea e pe fast-forward

Poate doar meniul ăla s-a scumpit mult happy trist e că ăla era meniul meu favorit sad

"razboinici pe tastatura"... Amuzant. Dar adevarat. Mai demult ieseau oamenii in strada cu pustile, acum...

Acum merg la pensat și își pun tatzehee hee

Sau boturi de rață.

18 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Atunci nu mai manca fast food. Eu de exemplu am facut un test. Luna asta am mancat doar ce am gatit eu. Nu am mai cumparat semipreparate sau fast food ca inainte. Si iti pot spune ca luna asta am iesit cu aproximativ 25% mai ieftin cu mancarea. Fa-ti o ciorba, o tocanita, un piure cu carne, snitele, varza cu afumatura, fructe, legume crude, si ai sa vezi ca iesi mult mai ieftin decat daca cumperi mancaruri gata preparate sau semipreparate.

| LisaJulie a răspuns:

Inflația creste la noi din cauza proastei guvernări și a lipsei de inițiativa a miniștrilor! Nu este de vina războiul sau criza medicala de acum 4 ani deoarece suntem pe printre primele locuri dacă nu pe primul loc un UE la inflație

| JohnnydeFeer a răspuns:

1 Economie de rahat.
2 Corporatiile isi permit sa isi bata pl de noi.
3 Suntem in Romania, In alte tari poate fii mai ieftin sau mai scump cum este in UK.
4 Toate sau scumpit, Dupa opinia mea, fast foodul nu mai e mancare rapida si ieftina cum era la inceput in 90s/2000...

| Mindfulness explică (pentru JohnnydeFeer):

E tragedie, avem noroc că mai sunt promoții. De la inflație o fi, naiba știe. Războiul din Ucraina nu cred că are vreo corelație

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru Mindfulness):

Am ajuns sa vanam oferte si promotii happy, Asta chiar pe bune

| Mindfulness explică (pentru JohnnydeFeer):

laughing trist bro trist

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru Mindfulness):

Mda e foarte fun...

| contstersinteresscazut a răspuns:

Scumpiri apocaliptice pentru noi, cei săraci, care nu știm să ne descurcăm și să facem bani; pentru alții nu există nicio scumpire. Muncitorii care nu fac trafic de organe, care nu se ocupă cu prostituția sau drogurile, doar noi vedem aceste scumpiri; ceilalți nu au nicio treabă.

| Mindfulness explică (pentru contstersinteresscazut):

Pentru cei săraci și cinstiți care nu fura. Nu putem să ne unim, preocuparea noastră e alta.