| SERIALS a întrebat:

Ce se intampla cu Facebook? Nici un pic de intimitate, intai au facut asa fel incat daca te intereseaza un eveniment, toti prietenii tai vor afla asta. Mai apoi daca pui un comentariu sau reactionezi la o postare la o pagina la care nu i-ai dat like, afla prietenii tai. Acum deja afla si la ce pagini ai dat like. Dai like la o actrita xxx si deja toti vor afla la ce dai like, nici un pic de intimitate, ce se intampla?

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Și pe mine mă enervează că văd toți la ce dai tu like și la ce comentezi.

| OldSoul a răspuns:

Pai frate, daca vrei intimitate ce mai cauti pe Facebook? laughing
Pana la urma nu pentru asta e Facebook-ul? Sa stie toti ce mananci, ce faci, unde esti, cu cine esti? Cel putin pentru asta cred eu ca e Facebook-ul cand vad cate postari tampite sunt.
Mergi la film? Check-in sa stie toata lumea. Mananci ceva? Fa o poza si posteaza.
Postari absolut tampite si penibile, cand vezi postari de genu te intrebi daca au trait toata viata in pestera, avand in vedere ca incearca sa "share-uiasca" orice prostie.
Mii de prieteni... Si multe alte tampenii.

| SERIALS explică (pentru OldSoul):

Vreau intimitate pe Facebook!

| OldSoul a răspuns (pentru SERIALS):

Atunci nu mai adauga "prieteni", si tot ce postezi bifeaza pe privat.

| Felys a răspuns:

De parca toata lumea sta sa vada cui dai tu like, nu au alta treaba decat sa te urmareasca pe tine

| Ada78 a răspuns:

Cam asa.Ma enerveaza ca daca dau like la un animalut dragut o vad si toți adultii din lista mea de prieteni.

| SERIALS explică (pentru Ada78):

Pai apar la ei "acasa"