Buna.Nu esti prost neadaptat, doar ai avut ghinion sa dai numai peste aceste fete cu un comportament penibilut.Totusi, nu crezi ca ar trebui sa iti puna asta un semn de intrebare care sa te ajute sa-ti dai seama ulterior de ce te atrag tiparele respective?
Foarte folositor varule sa mai mananci cereale din alea amuzante
Majoritatea fetelor nu sunt asa dar unele fete au prea multe fumuri in cap si se cred dive de la 14 ani.
Fata cu care ai vorbit a dat dovada de lipsa de educatie si cocalareala ieftina si dupa cum gandeste nu ajunge departe in viata.
Nu, nu esti un prost neadaptat, esti un om normal, educat cu principii sanatoase avand in vedere ca esti respectuos cu toata lumea.
Fără supărare dar tu la 17 ani parcă ești rupt de realitate dacă crezi că fetele de 16 ani le poți cunoaște pe internet și să iasă ceva.
Fetele de 15 - 16 ani merg câte 3 - 4 - 5 în mall și stau pe acolo.
Tu poate ai nimerit una care era pe afară cu altele și de aia ți-a spus așa direct - "esti urat, nu esti genul meu, hai pa"
Nu sunt rupt de realitate, nu vreau sa vorbim ca printr-un miracol sa le cunosc pe internet bine. De-aia incercam sa ma vad cu ea.
Daca vapau si erau SUPER ARANJATE asa cum spui, mi-e clar ce tip de fete erau. Oricum, apreciez raspunsul si vreau sa iti multumesc pentru timpul acordat!
Unele fete sunt prea timide și nu vor relații poate. Sinceră să fiu unor fete așa sunt sunt mai timide nu vor relații să știi cred că fata peste care ai dat tu nu voia o relație
Cum să fii tu un prost neadaptat? trebuie sa înțelegi că mai sunt și specimene din astea dificile cu tulbureli la cap.
Le vezi așa... du-te cu Domnul. Tu fi în continuare respectuos și nu lăsa astfel de persoane să te demoralizeze sau să îți bage ideea în cap că toate persoanele sunt așa, oamenii sunt diferiți.