Asta este generatia de azi.Libertate prost inteleasa.Sa te fereasca D-zeu sa le mai faci si morala.Ieri am comentat la o intrebare privind tinuta in scoala.Eu am fost elev pe celelalte vremuri. Tinuta obligatorie, matricola la mana(nu intrai fara ea in scoala)etc.Am fost criticat de multi din generatia actuala.Ca am mentalitate invechita. Poate ca asa e.Dar nu se intamplau atatea prin scoli.Erau si atunci elevi buni si mai putin buni.Dar majoritatea respectam ceea ce ni se cerea.
Buna!
Fac si eu parte din copii aia tampiti... Oricum urasc sa vad oite care fac orice face turma fara s-o judece macar si adesea nici nu stiu de ce o fac.Acum tot ce conteaza este sa fii in varful scarii sociale, sa fi recunoscut si sa ai propria ta turma de prosti care sa te urmeze peste tot si sa nu uitam ca tu ca sa ajungi aici in varf trebuie sa faci si tu parte din turma aia eventual dupa te poti da desteptul pamantului dupa ai si tu o turma ''inteligenta''.E bine, e rau? Nu conteaza ce cred eu conteaza ce crede majoritatea deci hai sa ne omoram, hai sa uitam ca avem principii sau demnitate, hai sa devenim si noi cineva!
Ce o sa se intample mai tarziu? Bine ca asteptam sa vedem in loc sa facem ceva...
O zi buna!
Îmi place că ai impresia că doar în România se întâmplă asta.
Și nu, generația asta nu-i mai distrusă decât ălea care au fost înainte. Fiecare generație are retarzii ei. Doar că acum ăștia au unde să se exteriorizeze. Ăia de acum 20j de ani nu aveau.
De geaba pui intrebari din astea.Nu o sa se schimbe nimic.Nimeni nu poate face nimic.Generatia asta pute a rahat si din pacate eu cam faca parte din ea. Mi-e scarba de majoritatea celor de varsta mea.
Pentru ca sunt niste ratati...niste prosti/proaste, fara speranta si pentru ca nu au altceva in minte, si mai ales..pentru ca asa e COOL.
anonim_4396 întreabă: