Bună.
Ce se întâmplă cu părinții lor de nu au grijă de dieta lor?!
Pa, pa.
In cazul in care au o greutate exagerat de mare, mi se pare normal sa nu ramana indiferenti.
Problema nu e insa ca cer diete, ci ca multi dintre ei doresc sa tina diete desi nu au cu adevarat nevoie de ele.
Copiii din noua generatie asa sunt. Acum lumea evolueaza din ce in ce mai mult si li se pare ca aceste lucruri sunt normale.
Pai sunt normale. daca esti obez normal ca vrei sa slabesti.e logic!
Nu asta e problema. poate au probleme..nu e ceva special..eu vad uneori intrebari puse de copii din astia chiar si despre sex..asta e problema!
Da corect poate e putin deplasat sa vorbesti de la 13-14 ani de sex!
Dar daca la scoala nu te informeaza de la 13-14 ani si daca parintii acasa nu-ti explica stiind ca sunt cazuri in care foarte multe fete la 10-11 ani au ramas insarcinate atunci de ce ne mai plangem?
Nu spun ca e normal sa faci sex de la varsta asta dar trebuie informati! Mai ales cand stim ca exista cazuri tot mai multe.
Mai bine sa se protejeze de o sarcina si de o boala decat sa ramana insarcinate si sa-si distruga viata.
Am spus-o si o mai repet nu incurajez relatiile sexuale de la 13-14 ani sau mai devreme!
Dar consider ca si noi oamenii avem o vina pentru ca nu-i informam.
Se feresc parintii sa spuna ca sunt prea tineri vezi Doamne si se trezesc ca le vine fata cu burta la gura.
Tocmai exista cazuri tot mai multe pentru ca ei detin prea multe informatii pentru varsta lor.
Si uite stiind destule ei sunt curiosi sa afle tot mai multe..si asa o sa se ajunga si mai departe.
"Tocmai exista cazuri tot mai multe pentru ca ei detin prea multe informatii pentru varsta lor. ""
Serios? SA nu-mi spus ca stii cazuri in care unu de 14 a lasat-o pe alta mai mica decat el.
Tot astia mari de 16-17 ani.
Bun acum o sa spui pai cine le pune sa se incurce cu unu de 16-17 ani?
Da pe el de ce-l mananca pielea? Stii ca ai 17 ani lasa naibii fetele de 13-14 ani care abia afla despre sex.
Pentru ca la scoala in clasa a 7 a normal explica diriginta/dirigintele porblemele astea delicate sau chiar un doctor.
Si in plus parintii ar trebui sa spuna asta. Si fetelor si baietilor. Si baietii o patesc se pot imbolnavii si transmite SIDA mai departe.
LA 13-14 ani trebuie sa flii despre sex.
Doar faci anatomie. Si profesoara de biologie poate sa-ti spuna asta.
Daca scoala isi face treaba si parintii iti explica ce se poate intampla si ca trebuie sa te protejezi atunci ce mai vrei?
Sa nu faca sex la 13-14 ani!
Fetele destepte nu o sa se lase asa usor.
''Frunzele-n vant'' sa faca ce vor!
Nu poti sa-i obligi si nici sa la dai cu parul-n cap! DAca vor sa inteleaga bine daca nu ..nu.
Dar macar sa se protejeze sa nu ramana cu burta la gura
Normal ca astea mici se *** cu aia de 16 17 ca sunt c..ve..E vina lor..Niste denaturate.Ele vor.E vina si alora de 16-17 dar astea sunt niste denaturate..de aia raman insarcinate
Si sa stii am 17 ani si la 12-13 toti de varsta mea stiau de lucruri dastea..nu trebuie informati chiar deloc...asta..daca nu ar sti lucrurile astea nu s-ar mai intampla.
Da dar daca iti explica la scoala cum sa te protejezi atunci nu mai raman insarcinate!
Si daca fac sex e treaba lor.
Dar recunoaste ca la 13-14 ani cand esti in clasa a7 a trebuie sa se vorbeaasca si despre bolile cu transmitere sexuala si sex si ce mai trebuie.
Nu toate fac sex la 13-14 ani.
Da mai dar nu toaate se *** acum cu toti!
Ca sa nu mai vorbim de pupacit la 13-14 ani. Astea-s lucruri nevinovate
Cica daca fac sex e treaba lor..Tocmai asta e nu vorbeam de protejat sau de altele eu vorbeam ca nu e normal sa faci la o asmenea varsta..Aceste specimene sunt niste viitoare c..ve..Asta e adevarul.
Dar mai sunt si niste adolescenti chiar model..demn de urmat..care isi traiesc copilaria si ei.
Asta e adevarul. Si eu am zis mai sus ca nu incurajes sexul de la 13-14 ani
Incurajez*
Da sunt.
Un pupacit acolo nevinovat la 15 ani hai se mai iarta
Bv
Societatea este de vina in mare parte.
Majoritatea sunt atrasi de frumusetea exterioara si normal ca toata lumea vrea sa arate cat mai bine. Aratand aiurea, raman cu moralul la pamant. Astia mici, crezand ca fizicul inseamna tot, incep sa ia deciziile singurei, fiindca nimeni nu se ocupa de ei. Unii parinti nu se ocupa de alimentatia lor; poate sunt prea ocupati, nu le pasa, cine stie... le arunca acolo cativa banuti si ei fug la magazin sa isi cumpere toate chimicalele posibile si imposibile.
Si cei grasuni, trebuie sa slabeasca (cu o dieta sanatoasa) ca sa nu isi puna sanatatea in pericol.
Sal,cmf
Fac baie.
Tu?
Tio dedic http://www.youtube.com/watch?v=bTIO6XXjxvo&feature=related
Manea? Serios? Tu faci misto de mine?
Am vazut ca asculti ce vrei sasi pun mozart
Erau puse la misto :))
Uite
http://www.youtube.com/watch?v=Y0CoN3U_S9w
Singura faci baie?
Dap ma balacesc in apa de una singura.
Nu fi frica singura? daca te ineci cine te salveaza?
Nu draga, nu fac baie in fantana.
Tu esti in avatar?
Nu se simt bine in pielea lor.
Nu e o problema sa vrei sa slabesti. Daca tu nu te simti bine in pielea ta [nu conteaza la ce varsta esti ] atunci s-a dus totul.
Poate sunt unii care exagereaza dar sunt si altii care sunt prea grasi/grase.
Pai nu inteleg care e faza ca vor sa slabeasca...sunt unii copii care chiar nu au o grutate normala si este chiar bine ca iau masuri de pe acum. Poate ca intr-adevar e pus accentul prea mult pe cum arati dar daca esti gras de mic nu e nici sanatos deci in fn...