| Mayhem666 a întrebat:

Ce se intampla cu site-ul asta?

De ce a devenit TPU un site atat de comunist, de nu iti mai permite nici macar exprimarea libera?

Am observat ca recent mi s-au sters si refuzat diferite raspunsuri pentru ca ma exprimam liber. Simpla exprimare a propriilor opinii a fost suficient cat sa mi se stearga si sa mi se refuze anumite raspunsuri.

TPU nu a fost niciodata cel mai perfect site, dar parca in ultimul timp e din ce in ce mai rau pe aici. Numai comunisti bai frate. Daca cineva isi spune o parere care e diferita de a ta si nu ii place, gata, eronat, nefolositor, report si ignore dupa.

Care e faza? Avem admini noi sau?

Răspuns Câştigător
| BumiWolfie15 a răspuns:

Nu știu. Văd din ce în ce mai multe comentarii sancționate. Șterse pentru că au încălcat vreo regulă nici nu mai zic. Amuzant, am scris un comentariu uriaș cum să intri pe darkweb și ce se găsește pe acolo (cam controversat ținând cont câți copii vor întra pe acolo și vor încerca să caute despre tot ce am scris) și în alte comentarii zeci de cuvinte nepotrivite necenzurate și nu m-a raportat nimeni.Ai ghinion se pare. Dacă s-au înăsprit regulile înseamnă că au primit multe plângeri cei de la site.
Nu neapărat comuniști, dar oamenii sunt prea sensibili. Nu te poți contrazice cu nimeni "profesionist ". Când se simt "pierzători" se leagă de tine ca persoană ("nu ești destul de matur pentru a înțelege " sau altele ) se deviază total, argumentele nici nu mai au rost cu astfel de oameni. Ei nu înțeleg că opiniile sunt subiective, lumea nu se ghidează după un set de valori, viața oferă de toate pentru oricine fără să te consulte fie că îți place sau nu. De ce să te lupți cu morile de vânt? Lasă-i așa, doar se obosesc degeaba.

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Iar TPU e încă foarte libertin, față de ce se obișnuiește pe alte medii. Nu spun că e perfect, dar e mult mai bine ca prin alte părți. TPU nu va avea de ales decât să se ia și ei după trendul veșnicilor ofensați sau a comuniștilor, cum bine îi descrii.

| Cheo0S a răspuns:

Aha.Fiecare are exprimarea libera la el in curte sau pe propriul lui site.

Bun venit pe internet.

| goguPatent a răspuns:

Sunt curios despre ce subiect era propria ta opinie?