Pentru că prin întrebările alea pe care tu le-ai pus nu solicitai un sfat ci probabil ai întrebat şi tu din plictiseală. Nu poţi spune că chiar te interesează ce am mâncat noi, nu?
Intrebarile sunt prea generale. Trebuie sa fi mai specifice. Uita-te la "intrebari frecvente" care sunt motivele care ar putea duce la raportarea unei intrebari. Intrebari de tipul "ce mai faceti","cati ani ai","cum te cheama","ce ai mancat"... sunt sterse, ca fiind prea generale, irelevante, ca sa poata insemna ceva!
Eu am papat azi omleta, ciorba de burta, o salata excelenta si putin pui, iar acum ma duc sa mai gust din salata. Happy?
Iar titlurile cantecelor pe care le-am compus momentan le tin pentru mine, mai ales ca muzica e importanta, nu titlul
Cu TPU se intampla sa fie asaltat de copii si oameni stresati, dar mai sunt si oameni ok. Nu te necaji, e prea frumos afara
Da! Le-am pus din plictiseala! Si e un site doar pentru sfaturi? Nu prea pare... Ok! A doua intrebare e pusa din plictiseala!
Dar prima? Continut obscen/ilegal? No Way! Si daca puneam "Sa va ia d**cu daca nu imi raspundeti! Ati compus vreodata cantece? Care mama d**cu' erau titlurile?"Atunci ce se intampla?
Cu TPU nu se intimpla nimic.Doar cu userii din ce in ce mai plictisiti de timpenii.Eu sint unul dintre marile zerouri( insemnind valoarea)de pe site dar singurul merit este ca sint constient de asta.Problema se pune cu chiar prima ta intrebare. Daca nu ne raspunde nimeni hai sa facem citeva dizertatii.Siteul in sine nu poate exista decit cu ajutorul citorva persoane care isi asuma o sumedenie de conturi facind posibila activitatea siteului.Acum ca sint platite sau nu nu ma intereseaza dar ramine dincolo de orice ban o anumita cinste de care imi este greata cel putin pe site.Auzi tu, Batrina la 93 de ani la tribunal si pe TPU in acelasi timp.Mai avem un pic si vine si strabunica de la portile iadului.