| vasilicaandreea a întrebat:

Ce se intampla daca nu ridic un colet de la posta? am trimis pachetul cu rambursc, persoana respectiva l-a respins si acum ma pun sa mai platesc inca o data transportul. nu eceva de valoare asa ca nu as vrea sa platesc din nou transportul.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa se intampla cu necunoscutii, tu suporti cheltuielile de intoarcere.

| Emena a răspuns:

Esti nevoita sa il platesti, fiindca cu fiecare zi ce trece iti pun penalizari si vei plati mai mult

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Păi stai putin, tu trimiti asa oricui? Cum adică la respins? Ea (persoana) nu stia că va primii un colet de la tine? Asta inseamnă bătaia de joc, nesimtirea românului, după ce că te pune să îi trimiti pachet, să il si achiti, il respinge, trebuia el/ea să plătească la poștă ceva bani si nu ia convenit? Tu oricum incearcă să i ei legătura cu această persoană, si bate i obrazul nesimtitei, sau nesimtitului, că asa ceva nu se face, si obligă l să ia el pachetul, si să se spele cu el pe cap, că tu nu ai bani de aruncat, este mare măgărie in țara asta, si bătaie de joc la greu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Scuze am uitat să te mai intreb cevabig grinar el sau ea stia de acest pachet? Sau tu l ai trimis asa fără să te roage, ai vrut să le faci o surpriză? Că atunci se schimbă situatia, si vei fi obligată să il plătesti tu, asa ca invățătură de minte să nu m ai faci acte de caritate către cineva care nu apreciază.(Sper să nu te superi pe mine că nu vreau să te jignesc). Vreau doar să intelegi că lumea, oamenii sint răi, nenorociti si nesimtiti din cale afară, si profitori, scuză mă dacă sint prea indiscret, sau curios, dar ce era in acel pachet? Întrucît a spus că nu este ceva de valoare.Multumesc pentru răspunsul tău.