| Elena1234456 a întrebat:

Ce se intampla daca spui tot ce gandesti? Oare pierzi tot ce ai reusit sa construiesti in aceasta viata? Vei fi apreciat sau criticat de cei din jur?

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

Uneori pierzi, de cele mai multe ori da!
Lumea nu e pregatita sa auda adevarul!
Eu de obicei cand spun tot ceea ce gandesc, tata imi spune ca am si ca voi avea de pierdut daca nu-mi schimb comportamentul.Si da, cred ca am de pierdut.

Bafta.

7 răspunsuri:
| alexdop21 a răspuns:

Asta e o intrebare cu multe raspunsuri, dar eu iti voi spune parerea mea. Uneori adevarul sau sinceritatea dor foarte tare, sunt multi oameni care nu le pot suporta. E trist ca toata viata mea trebuie sa ne ascundem de tipul asta de oameni, si trebuie sa le spunem doar ce vor sa auda. Ideal e sa poti fii sincer cu toata lumea, dar de obicei sincerii sunt priviti un pic cam ciudat, si de aia sunt un pic cam marginalizati. In schimb eu am descoperit o abilitate ascunsa de-a mea, pot spune exact ce vrei sa auzi

Răspuns utilizator avertizat
| tia a răspuns:

Pai depinde. Sunt unii oameni care te vor critica pentru ca nu le place sa le spui totul verde-n fata. Dar sunt si oameni care mai bine accepta adevarul in fata decat sa il spui pe la spate. Nu cred ca ai ceva de pierdut. E doar ceeace gandesti tu. Acum nah, depinde, si ce spui. :d

| shadovv a răspuns:

Cred ca ar fi un lucru interesant. Multi m ar considera un prieten mai bun decat acu dar sunt unii care nici nu ar mai da ochii cu mine straight face...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei daca spui ce gandesti tu bine despre cei din jur te vor placea mai mult daca spui ce gandesti rau despre ei mai rau te vor respinge cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A spune tot ce gandti inseamna a fi si nesimtit. Ai putea accepta ca o persoana sa aduca critici la adresa ta? Te-ar intrista...mai ales in unele situatii!
Are si parti bune, si parti rele. Oricum, mai bine asa. Cateodata, am impresia ca lumea asta este gandita mult prea bine.

| ^Ciufulixxx^ a răspuns:

Heyy! Nu e nevoiesa pierzi pe cinevaSunt oameni care inteleg parerea taaDepinde ce vorbestihee hee)Dar sunt unii oameni care te critica. Dar totul vine de la sine.Gandeste-te ca pe unii prieteni poti sa-i pierzi si pe altii nu. Te-am puppat

Întrebări similare