Uneori pierzi, de cele mai multe ori da!
Lumea nu e pregatita sa auda adevarul!
Eu de obicei cand spun tot ceea ce gandesc, tata imi spune ca am si ca voi avea de pierdut daca nu-mi schimb comportamentul.Si da, cred ca am de pierdut.
Bafta.
Asta e o intrebare cu multe raspunsuri, dar eu iti voi spune parerea mea. Uneori adevarul sau sinceritatea dor foarte tare, sunt multi oameni care nu le pot suporta. E trist ca toata viata mea trebuie sa ne ascundem de tipul asta de oameni, si trebuie sa le spunem doar ce vor sa auda. Ideal e sa poti fii sincer cu toata lumea, dar de obicei sincerii sunt priviti un pic cam ciudat, si de aia sunt un pic cam marginalizati. In schimb eu am descoperit o abilitate ascunsa de-a mea, pot spune exact ce vrei sa auzi
Pai depinde. Sunt unii oameni care te vor critica pentru ca nu le place sa le spui totul verde-n fata. Dar sunt si oameni care mai bine accepta adevarul in fata decat sa il spui pe la spate. Nu cred ca ai ceva de pierdut. E doar ceeace gandesti tu. Acum nah, depinde, si ce spui. :d
Cred ca ar fi un lucru interesant. Multi m ar considera un prieten mai bun decat acu dar sunt unii care nici nu ar mai da ochii cu mine ...
A spune tot ce gandti inseamna a fi si nesimtit. Ai putea accepta ca o persoana sa aduca critici la adresa ta? Te-ar intrista...mai ales in unele situatii!
Are si parti bune, si parti rele. Oricum, mai bine asa. Cateodata, am impresia ca lumea asta este gandita mult prea bine.
Heyy! Nu e nevoiesa pierzi pe cinevaSunt oameni care inteleg parerea taaDepinde ce vorbesti)Dar sunt unii oameni care te critica. Dar totul vine de la sine.Gandeste-te ca pe unii prieteni poti sa-i pierzi si pe altii nu. Te-am puppat
RAY întreabă: