Eu am platit un site pentru futai unde ramai sa te intalnesti cu una si faci sex. Abia am prins ceva si restul conturilor false asa ca nu avea mari asteptari
Nu sunt disperat după sex îmi doresc o relație serioasă cu o fata liniștită dar se pare că majoritatea sunt la fel.
Site-urile simpatie, sentimente si ce mai erau, sunt matrimoniale, nu de socializare.
Foloseste aplicatia Tinder pe telefon, sau intra in vorba cu fete pe Facebook, Instagram, Snap...
Da am scris eu greșit mă refeream la siturile de matrimoniale nu la cele de socializare.
Câti ani ai? Dacã ai sub 30 nici nu ai ce cauta pe asemenea siteuri, de fapt pe internet mai deloc, pe acolo sunt doar mame luate sau femei super urâte care mai vreau putinã *** pe lângã a sotului plecat in altã tarã, sau boschetare si orasului, auzi ca ceva serios? Gasesti in locuri publice doar trebuie sa iesi afarã, dar treaba e ca majoritatea sunt luate, acum chiar si una urâta ca foamea are parte de ciocan cât incape, plus mai au si fite.
27 am da așa e cam toate au.
Pe afara ies doar că eu nu sunt un cuceritor sa agat fete necunoscute
Niciodată nu am fost un playboy de aia ziceam de situri de matrimoniale.dar ai dreptate am văzut că de astea de 30-33 intrau mai des
De ce ar trebui sa cauti neaparat pe site daca nu ai gasit-o pana acum acolo?
De ce nu iesi din casa?
Eu m-am cunoscut cu iubitul meu pe Tinder. Poti sa incerci acolo. Stiu multe fete la locul lor care isi cauta prieten pentru ca n-au timp sa iasa sa cunoasca oameni.