| Mindfulness a întrebat:

Ce se întâmplă? Este adevărat că va fi decretată stare de urgență? Că vom fi chemati la război? Am urmărit un clip in care 2 persoane care păreau ca știu ce se întâmplă relata că de fapt de asta s-au anulat alegerile că Iohannis va decretă stare de urgență și cică va fi război, ne va chema la război! Eu știam că a fost anulat că a jucat murdar cu boții lui și clica lui implicit serviciile secrete ruse nu că ne va paste războiul în viitorul apropiat.

38 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Ce se întâmplă? - Au fost anulate alegerile prezidentiale

Este adevărat că va fi decretată stare de urgență? - Cel mai probabil, nu

Că vom fi chemati la război? - Nu, la care razboi sa ne cheme.

Eu știam că a fost anulat că a jucat murdar cu boții lui - Stiai bine

| Mindfulness explică:

Nu pot sa va trimit acel clip că a fost șters! La noi nu mai e democrație, cred că ne confruntăm de câțiva ani cu o dictatura moderna.

| Mindfulness explică (pentru mODIN):

Sa sperăm că e așa.
E ciudat că la finanțat Bogpr,îl știam de pe TikTok și ma întrebam cine e, unii credeau că e Victor Micula dar de fapt era un tip din Brașov!
Pe de altă parte românii care l-au votat zicea că o să facă revoluție că e dictatura și nu contează votul lor, dar eu cred că vor face război pe TikTok, războinici de ăștia de tastatura, nu cred că au curaj să facă așa ceva. Cică după ora 19:00 va fi decretată stare de război nu mai știu dacă au zis cei doi tipi daca azi că fi, dar au zis că până în martie 200.000 de tineri vor fi chemați la război. Cine erau cei doi nu știu că am salvat clipul și imediat a fost șters

| J0B0MAT a răspuns:

Nici până azi nu te-ai convins că nu trebuie să crezi tot ce vezi pe tik tok?
Dă un search pe google când mai vezi vreo știre pe tik tok, Facebook, insta și vezi dacă găsești vreun articol care să confirme.

| Mindfulness explică (pentru J0B0MAT):

Cu revoluția cred că sunt foarte multi care vorbesc de așa ceva, nu sunt conturi false sau fara identitate ca acei boți a lui CG sunt conturi reale, și sunt multi de tot care vorbesc de așa ceva.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Mindfulness):

O da da, toți susținători CG sau Aur, foarte credibili.Să facă ei revoluție, ce treabă avem noi.Îi trimit mascații la culcare, deja saltă din ei.

Nu știu ce să zic că și Lasconi pare analfabeta, nu prea a știut să răspundă la întrebări, ăla e legionar! Ce dracu sa votezi? Toți sunt o apă și un pământ, hoți și trădători

| mODIN a răspuns (pentru Mindfulness):

Uite un alt motiv pentru care ar trebui sa mai lasi tiktok-ul. Lasconi nu prea a stiut sa raspunda intrebari? Intr-un interviu de 2 ore o vezi de 3-4 ori balbaindu-se. Poti ajunge la concluzia asta doar vazand fix acele momente, in izolare, pe tiktok.

A cam dat-o in bara cu mai toate întrebările. Ești Lascon te înțeleg happy

A terminat facultatea cu nota 5, nu e vreun intelectual.

| RAY a răspuns:

Plictiseala

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mindfulness):

Pare. Dar nu e. Viziteaza orasul ala unde a prins al doilea mandat cu 70%. Eu o fac an de an din 2019. E mai important sa fii dispus sa inveti decat sa te crezi mesia si sa nu iei aminte de nici un sfat nimic.

| LisaJulie a răspuns:

Eu nu sunt barbat deci nu ma intereseaza. Unde ai gasit videoclipul?

| Mindfulness explică (pentru LisaJulie):

Chiar acum spune tot Calin Georgescu pe realitatea plus

Realitatea plus e o televiziune amendată că răspândește propaganda rusă.Și România tv.
Poți vedea în rest pe toate celelalte televiziuni, în articole pe net că cei care voiau să înceapă lupte sunt chiar mercenarii lui Georgescu, săltați de poliție care le-a găsit arme, cuțite, macete, pistoale, bani. Ăștia sunt cei care militau pentru pace în concepția voastră?
Exista de la bun început cineva care voia să înceapă un război, iar ăla a fost dintotdeauna Georgescu, susținut dovedit de mercenari înarmați al căror scop era să rănească pe toți cei care s-ar opune ideilor lor autoritare.
Mai schimbă canalul de pe realitatea și mai vezi și celelalte televiziuni ce zic, mai citește și articole și vezi ce zic.

Georgescu cu cât a terminat facultatea sau a terminat vreuna?
Avem vreo dovadă a ambilor?
De Georgescu știm că a mințit cu tot ceea ce a declarat, nu a lucrat la ONU, are case de sute de mii de euro nu o căsuță în chirie, este un legionar dovedit...
De asemenea, cei care îl susțineți cu cât ați terminat facultatea?

E mult mai inteligent și cult decât Elena ta rahat! Vezi că Elena ta ne baga in război! Știai acest lucru? Zi mai bine că va place carnea și de asta o votați, că sunteți cu volanul pe dreapta! O sa te vad când te cheamă la război daca mai ești tare in tastatura! Oricum Oamenii nu mai vor să o voteze, din ce in ce mai puțini sunt cei care o votează! De abia de abia cu greu a terminat cu nota 5. Problema e că o să fim băgați în război daca iese ea. O sa vezi când o să fii chemat în Ucraina și o să plângi că ai votat o damblagita.

Nu am timp de polemici,nu mă interesează politica,dar e penibil sa nu iei un examen când calin e medic și inginer, ăștia nu iau examenul cu 5, nu exista termen de comparație.

4,75 a luat la examen, trebuia să îl repete sa îl ia! Nu a fost in stare nici acel examen sa îl promoveze. Ce lauzi? Analfabeții?
Nu țin cu nici unul, sunt neutru dar ca Vadim greu se va mai naște cineva!
Călin Georgescu nu a picat nici un examen, nu a cazut în penibil asta e diferența.

Nu știa nici ce țări fac parte din Consiliu de Securitate al ONU, a afirmat că și noi facem parte! In capul ei poate facem parte, in realitate nu e deloc așa.

https://www.google.com/......https?/url
O fi și ăla smintit dar ca inteligenta nu exista termen de comparație nu mai lătrați despre oamenii neofit.

Între timp, Georgel nu știe că Eminescu și Blaga se predau în școli, că nu există virus și boli pentru că nu le-a văzut el(nici creier nu cred că are pentru că nu l-a văzut), iar cel mai grav e un pro rus, legionar, susținut de mercenari. Toate astea dovedite și încă aștept dovezi cu ce note a avut el, că din ceea ce afirmă, nu cred că a luat nici bacul.
Dar cea mai gravă faptă este că omul e un legionar cu dovezi care instiga la revolte și și-a trimis mercenarii pe urmele celor care nu îi convin lui. Nu înțeleg cum lumea îi poate lua apărarea în condițiile astea, dar nu uitați că și Hitler, Stalin, Mussolini erau oameni inteligenți, chiar mult mai inteligenți decât Georgel sau Simion, Lasconi și cine mai vreți voi. Dar inteligența pălește în fața nazismului, fascismului, criminalității.
Există criminali în serie foarte inteligenți, chiar mai inteligenți decât majoritatea oamenilor. Asta nu înseamnă că trebuie să îi elogiem că vai ce inteligenți au fost pentru că au reușit să scape ani de zile de autorități și să omoare chiar zeci de oameni. Trebuie să îi condamnăm pentru asta.
Eu chiar aș vrea să văd un sondaj cu notele de la facultate sau bac ale celor care îl susțin pe Georgel, căci văd că lumea se dă mare admirator de intlegență, în condițiile în care nu am întâlnit prea mulți oameni care să fi luat o notă mare la bac(cu atât mai puțin să fi terminat o facultate și chiar mai rari sunt cei cu o notă mare la licență) care să îl susțină pe Georgel. Dovadă a lipsei voastre de inteligență e faptul că încă susțineți un legionar și armata de mercenari, în detrimentul unei femei pro-europene, fără legături cu fascismul și care nu spune 1000 de aberații care contrazic toți medicii, chimiștii, economiștii, istoricii etc.
Nu cred că mai e speranță pentru voi, dar măcar încercați să mai citiți și articole, documente de la sri, sie, mai, mapn, să mai schimbați canalul de pe românia tv și să mai lasati tik-tokul.

Nu susțin nimic frate eu nu merg la vot dar aia e analfabeta. O zi plăcută. Eu nu țin cu nimeni!
Luați examenul și apoi lătrați.

Noi ne-am luat examene, eu personal bacul, licența, masterul cu 9 și. De aia cred că îmi pot da seama cine e mai prost, mai rău, mai fascist...

Nu îți dai seama deloc, ești superficial degeaba ești tu Smart.

Stai cam mult pe TPU pentru un om cu performante așa mari. Eu zic sa îți trăiești viața și să lași politica, sa îți întemeiezi o familie, sa îți cauți o iubită ( asta daca nu ești cu volan )
E păcat de inteligenta ta, ți-o irosești pe o platformă de copii și de trolli! Wake up! Live your life.

Toți de pe TPU își irosesc atunci viața, inclusiv tu.Nici nu vreau să îmi imaginez de cei care v-ați lăsat manipulați de tik tok ce viață aveți.
Eu într-adevăr mi-am irosit cam mult timp pe aici și pe alte rețele de socializare în astea două săptămâni, în încercarea mea de a combate dezinformarea și manipularea la care v-au supus rușii. Concluzia a fost din păcate, că sunteți atât de spălați pe creier încât credeți rușii, legionarii, mercenarii în detrimentul instituțiilor statului, a economiștilor, istoricilor, a românilor care nu vor să fie conduși de ruși.

Nu m-am lăsat influențat, sunt dezinformări și de o parte și de o alta. Eu nu țin cu CG. Eu sunt scârbit că aia nu a fost in stare sa ia un examen, și voi o credeți culta când declara că știe de existenta extratereștrilor invizibili. Și ăla declara, de aia zic nici unul nu e întreg la cap, dar macar ăla nu e analfabet așa fascist cum o fi.

E mai analfabet, tocmai.Iar ce crezi, a fi fascist e mai rău decât a fi analfabet.De aia fascismul, nazismul, chiar propagarea ideilor susținute de aceste regimuri criminale se pedepsește cu dosare penale și închisoare, iar analfabetismul nu.

Eu nu am încotro, am agorafobie nu prea pot sa ies afară, altfel nu as fi stat aici. Voi va pierdeți vremea care sunteți sănătoși. Eu am momente când de abia pot sa ies la magazinul din zona, nu eram înainte așa când nu aveam anxietate. Degeaba aveți voi școală multa că sunteți pămpălăi.

| Mindfulness explică (pentru LisaJulie):

Eu as vrea pe tine prima sa te chemehee hee
Nu te interesează că pe un var sau frate de al tău îl cheamă? Și vine acasă fără un picior sau mort? Asta da gândire, hal de gândire mai bine zishee hee