Plafonarea preturilor la alimente? Te-ai gandit mult? Plafonarea nu e o solutie, scumpirile nu vin de la ultimul vanzator, nu faci decat sa provoci penurie si scaderea calitatii, cum a fost de fiecare data in trecut cand s-au plafonat preturile la alimente, stai jos, nota 3. Pleaca tu din tara, ca esti imprevizibil, mergi si spala niste vase la Viena, si o sa iti dea pleskavita gratis, ramasa in fafurie. Hot de pleskavita ce esti.
Guvernarea proasta! Nu știu decât sa mărească pensii și salarii fără sa producem nimic
Sunt mici salariile raportat la preturile actuale, care sunt mai mari decât în Olanda si Germania! Ciolanul ar trebui asasinat asa cum era Trump.
Și PNL și UDMR tot ca PSD sunt! Degeaba incercam sa nu îi băgăm pe toti trei in aceeași oala acum ca s-au unit
Încă e bine, la noi e 20 și ceva de lei parca. De curând au băgat în meniu plescavita, anul trecut nu era. Parca costa cât o shaorma sau un kebap. Pai dacă un roll on de la 8 sau 9 lei, e acum 16 lei? Deodorant de dat sub brat. Și asta la penny, unde mai au preturi decente. Și la pachet tuns și bărbierit o pus 10 lei, am luat șampon cu 70 care anul trecut era 60. Eu am impresia ca e vina lui Ciolacu, nu erau nici pandemie asa preturi mari. Spirtul și măștile era scumpe atunci.
Da,după ce a trecut pandemia preturile au revenit la prețul inițial atunci! Acum nu se mai întâmplă asa ceva! E mult mai rău decât în pandemie! E apocalipsa și romanii tac, nu fac nimic asa cum nu au făcut nimic în 35 de ani! Nimeni nu zice nimic, de parca toți sunt orbi! Treaba romanului e sa bârfească toată ziua altceva nu știe!
O fi ca a crescut EURO? Ciolanul nu știe nici sa vorbească, e semianalfabet! Cred ca nici tabla înmulțirii nu o știe
Și ceafa e 30 și de lei la Unicarm, anul trecut găseai la reducerea de weekend cu 24-25 maxim. Prefera sa ia mezeluri și ce e ieftin, pentru CG au ieșit în stradă, dar pentru ce contează unul nu iese.
Trebuie alt premier! Nu cred ca o știe, el e cu rroma pai cât e un euro acum? Nu e 6 lei! Le e frica sa mai iasă, ca pățesc ca dacul urcat în pom.
Bravo frate, mare dreptate ai! Pentru ce ne da teroare zilnic ( hrana ) nu se iese
Noi suntem campioni la prostie! Și rai din calea afara! Cică noi suntem 80% un popor creștin
Ii internează la spitalul 9, sau bat jandarmii, dar treaba asta de mult trebuia sa o facă, acum e târziu, ne-am pierdut suveranitatea.
Unii merg sa bârfească sau sa urmărească cine merge și cine nu. Sau pentru pomeni... Pe hârtie poate, în realitate e popor cretin
Am mai auzit pe la TV ca suntem un stat suveran, poate o vaca bună de muls pentru alții. În Schengen am întrat pentru ca austriecii extrag gazele din mare împreună cu germanii de nu greșesc. O țară ce nu mai are nimic al ei am ajuns. Ponta zicea ca suntem suverani parca Și când a tăiat pensiile tot câțiva au ieșit în stradă, exista un popor mai cretin ca noi?
Dacă sistemul l-a pus pe ciolanul nu cred
De iese Antonescu îl ține pe Ciolanul în continuare. Nu cred ca votez duminica, poate în turul 2. Simion cred ca și pe masa ar vinde-o. Micușor iarăși un hot, nu ai ce sa alegi
Poate rămânem și noi fără curent la alegeri cum a rămas Spania, Franța și Portugalia recent.