Sincer este cam ciudat ca tocmai la 5 de la izbucnicarea covid mai apare alt virus exact ca în ianuarie! Dacă va fi lockdown global 2-3 ani din nou atunci lumea nu mai va rezista și economia globala se va prăbuși
Multi suntem nebuni, daca vine mai tare o să înnebunim!
Rămâne de văzut! Mai sunt 5 ani ( agenda 2030)
Anul asta eu cred că se va pregăti o invazie extraterestra fake și vor da vina pe ei, când de fapt globaliștii ne vor ucide! Cred că va urma și o pană de curent. Viitorul îl afli prin desenele Simpson sau cum se numesc! Elita mondială prin acele desene ne spune ce se va întâmpla, e totul planificat de ei pas cu pas.
Nu știu, dar eu cred că se întâmplă ceva de suntem așa de răi, am putea fi controlați influențați de anumite emițătoare ( cele care se regăsesc pe stâlpii cu antene 5G) e posibil sa ne influențeze stările și acțiunile, psihicu! Se montau înainte de plandemie pe stâlpi. Suntem piese de sah, nu avem nici o putere.
Cu " resturi " din cuptoare cu microunde = MAGNETROANE se poate face un generator EMP *( Puls electromacnetic ) care sa prăjească tot 5 G -ul lor, cip-uri și alte dracovenii!
Ii vom aduce în 1800 la pana de gasca și calimara cu cerneala!
Au făcut ei sa ne prăjească creierul, de aia ne simțim mereu obositi și cu insomnie.
Consum ENORM de multe fructe = Oboseala =0! I-as bate cap în cap pe basina de Soros și Bill Gainat *( Gates) 6 ore fără pic de oboseala jur!
Minim 1 rodie / zi obligatoriu!