| MistarGoGu a întrebat:

Ce se mai aude din China? COVID 2.0 LOVESTE IAR? Ne baga ăștia iar 2 -3 ani la " cușcă " cu masca pe bot? Sunteți pregătiți?
Sau este " Lovitura Finala "? Cum vrea elita Satanista sa curețe vreo 4 miliarde din noi?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Prefer o apocalipsa zombie sa pun in aplicare ce am invatat din Walking Dead laughing

| LisaJulie a răspuns:

Sincer este cam ciudat ca tocmai la 5 de la izbucnicarea covid mai apare alt virus exact ca în ianuarie! Dacă va fi lockdown global 2-3 ani din nou atunci lumea nu mai va rezista și economia globala se va prăbuși

| Mindfulness a răspuns:

Multi suntem nebuni, daca vine mai tare o să înnebunim!
Rămâne de văzut! Mai sunt 5 ani ( agenda 2030)
Anul asta eu cred că se va pregăti o invazie extraterestra fake și vor da vina pe ei, când de fapt globaliștii ne vor ucide! Cred că va urma și o pană de curent. Viitorul îl afli prin desenele Simpson sau cum se numesc! Elita mondială prin acele desene ne spune ce se va întâmpla, e totul planificat de ei pas cu pas.
Nu știu, dar eu cred că se întâmplă ceva de suntem așa de răi, am putea fi controlați influențați de anumite emițătoare ( cele care se regăsesc pe stâlpii cu antene 5G) e posibil sa ne influențeze stările și acțiunile, psihicu! Se montau înainte de plandemie pe stâlpi. Suntem piese de sah, nu avem nici o putere.

| MistarGoGu explică (pentru Mindfulness):

Cu " resturi " din cuptoare cu microunde = MAGNETROANE se poate face un generator EMP *( Puls electromacnetic ) care sa prăjească tot 5 G -ul lor, cip-uri și alte dracovenii!
Ii vom aduce în 1800 la pana de gasca și calimara cu cerneala!

| Mindfulness a răspuns (pentru MistarGoGu):

Au făcut ei sa ne prăjească creierul, de aia ne simțim mereu obositi și cu insomnie.

| MistarGoGu explică (pentru Mindfulness):

Consum ENORM de multe fructe = Oboseala =0! I-as bate cap în cap pe basina de Soros și Bill Gainat *( Gates) 6 ore fără pic de oboseala jur!
Minim 1 rodie / zi obligatoriu!

Întrebări similare