Pai, depinde de cat sunt de clare instructiunile pe care le lasi si de cat sunt de constiinciosi urmasii.
Ori ajungi ingrasamant, ori conserva. La borcan. Noroc ca nu-ti mai pasa.
O sa ne manance viermii, ori sfarsim in vreo cutie de biscuiti.
Vin nepotii in vizita, vad cutia, o iau de pe raftul de sus si cand o deschid... ce sa vezi? Era bunicu'! Nema biscuiti.
Cu siguranta. Dupa ce murim o sa ajungem unde trebuie. Eu unul chiar sunt curios. Vreau sa vad, ce a fost toata viata asta pentru mine.
Dacă rudele au bani să ne îngroape, cel mai probabil da.(opinia mea nu rezultă de aici, strict o ironie față de această întrebare)
Citeste carti in acest sens, ca de exemplu:Eugen Celan-Viata Dupa Pragul Mortii, Raymond A. Moody - Viata dupa viata, http://www.loribalogh.ro/......porale-10/
Devin zeiță.
Pnm, dacă vreți să încercați să vă imaginați ce-i după moarte, încercați să vă imaginați ce era înainte să vă naşteți
Dacă ești senil poți să îți imaginezi ce ai făcut ieri? Da. Dar mai știi ce ai făcut ieri? Nu. De fapt nici nu te gândești la ce ai făcut ieri.
Sigur ca da. Poti paria pe asta, dar daca si acolo ne ciocnim de toti retardeii, am dat-o naibii!
UnchiulRamiz întreabă: