| 아름다움 a întrebat:

Ce se va intampla in 19 martie va fi cutremur in romania vor muri oameni ce se va intampla mai exact? var roggggg spuneti-mi ca sunt foarte ingrijorata.

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cutremurul se poate prezice decat cu 20-30 de secunde inainte, asa ca nu te lua dupa toti "clarvazatorii". Cauta doar sa faca audienta.Asa au spus ca va fi un cutremur mare si in toamna 2009, primavara 2010, toamna2010...da de unde...

| sherlynjb a răspuns:

Iti spun doar sa stai linistita si sa nu te mai iei dupa toti care dau indicatii aiurea. oamenii care studiaza fizica pamantului afla de abia inainte cu 30 de secunte inainte sa aiba loc un cutremur asa ca nu au ei de unde sa stie ca se va produce un cutremur cu 2-3 zile inainte.winking sper ca ti-am fost de folos

| AlynutzaLove a răspuns:

Cutremurile se formeaza cand doua placi tectonice se ciocnesc dar Romania este pe placa Euroasiatica si cealalta placa este a Marii Negre. Cum placa pe care stam noi este mai mare este mai bine, daca stai in vestul, Nord-vestul sau Sud-vestul Romaniei nu o sa simti niciodata aproape nimic. Asa ca nu te teme de nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, maria! si eu sunt foarte speriata de cutremure sad dar unele,, avertizari' mai sunt si mincinoase. anii urmatori o sa fie un cutremur semnificativ, pentru ca sti si tu foarte bine ca se va schimba lumea dar stai linistitalaughing