Asa ma cheama
Dar am mai avut nick`uri pe care le-am pus ptc asa mi-a venit in minte pe moment Dar a ales sa raman la silvia ca sa stie majoritatea userilor cine sunt, ptc aveam probleme cu schimbatul nick`ului si avatarului.
E o intreaga istorie legata de nick-ul asta. Nu e special pentru TPU, e universal, il am peste tot. Cristi e numele meu, iar soft... vai. In generala venea de la software ca eram un fel de "Dexter" al clasei in tot ce priveste tehnologia, mai apoi in liceu cand am facut cunostinta cu bauturile alcoolice mai insemna "nealcoolic". Sau cum sunt eu mic la 1.84 si 104 Kg, mai venea de la finut, linistit
In cercul de prieteni de la soft-hearted - ingaduitor...
O prietena imi zicea softbear, la fel, din cauza marimii s-a gandit ea ca mi se potriveste "Ursuletul Catifelat", eh... Mai sunt.
Nu le mai stiu pe toate, dar mie imi place nick-ul asta. Cele 47 litere de la incipit spun atatea povesti...
Haydee-se citeste aydee si e din limba spaniola...nu e un nume asa de deosebit dar..imi place cum suna
Un nume de origine japoneza care inseamna cea care este fericita sau care ii face pe ceilalti fericiti
Prescurtarea de la al doilea nume al meu. uni imi spun dea, si in general asa il pu ( dea sau deea) dar amandoua erau ocupate
Ake vine de la Al(k)exandra. E poveste luna cu acest nume. iar 007 pentru ca imi place sa fac pe detectivul si nr meu de telefon se termina in 007, iar prietenii imi zic ca sunt agentul Bond, desi eu am vazut decat un sg film din seria Bond:d
Contrast întreabă: